30/4-10

Fan vad trött jag är idag alltså, känndes inte som att tiden gick framåt idag i skolan utan det gick bara hur segt som helst, sen var bussen också väldigt långsam.. Men nu ÄNTLIGEN är jag hemma igen.. :) hemma kär? - det kan du skriva upp att jag är.. ;) haha
föräldrar mötet igår gick iaf helt okej antar jag, sen var vi på trea fest senare igår, blev inte full men kanske lite onykter..

Och idag är det valborg och jag vet fortfarande inte vad som händer, jag ska nog vara nykter ikväll iaf så jag kan köra.. Skönt när man kan ta sig som man vill.. Jobbigt när man måste anpassa sig efter bussar och sånt hela tiden annars..

Nu ska jag dra och försöka få lite mat i magen är as hungrig..

Peace Out And Take Care

27/4-10

Igår var det en onödig dag, typ inget positivt som hände..

  • Fick en räkning på över 2000kr som ska vara betald nu
  • Morfar blir sämre
  • Färg på kläder som inte går bort
  • Western ridning och det sög
  • Böcker som jag har samlat ihop spårlöst borta när jag igår ville ha dom igen
Det var lite av min dag igår, känner inte att den var sådär överdrivet härlig, men men...
Nu ska jag fixa iordning mig, sen blir det stan och banken och växla in mina pengar så jag kan betala den där jävla räkningen...

Peace Out And Take Care

25/4-10

Bara för att jag har färgat håret precis. =) hatar iofs nyfärgat hår, men efter att man har tvättat det en eller två gånger så brukar det kännas normalt igen.. Och det är ju bra.

I morgon ska jag till stan igen, verkar som att det blivit någon sorts vana att varje Måndag ska jag åka hem till Mamma haha, för det har jag gjort nu hur länge som helst, men det är ju ganska mysigt, =).
Sen blir det stallet på kvällen, det ska också bli roligt faktiskt, då får man något annat att tänka på iaf.. Där man inte behöver bry sig om något annat än sig själv och hästen typ hahaa..


24/4-10

Väntar på att Jimmy ska bli färdig så vi kan åka in till stan och handla, tycker att det går lite segt men sånt är livet tydligen, Jag ska handla en hårfärg idag också. =) ska bli nice behöver verkligen färga om håret nu.. Så det ska bli ;)

Ska snart få gå till frissan också, vet inte riktigt när men det blir antagligen i början på Maj, bara för att det ska bli ganska skönt.. ;) Och behålla längden ska jag också göra, Mamma trodde att jag hade satt i löshår för hon tycker att håret inte kan växa så snabbt, men jag förstår henne, jag hade ju inte alls långt hår för ett tag sen... hahaa


23/4-10

Jag bara känner hur bra den här dagen har varit. Tänker dock inte gå in på några detaljer för det pallar jag inte...
Så skönt att ha en sån himla "Förstående" pappa ibland också så jag blir nästan lycklig..

Jaja och vad fan ska jag göra ikväll? sitta och vänta på att hämta Jimmy i stan typ? Great så jävla rolig kväll verkligen..
Ska åka till affären och handla (för det är ju verkligen jätte långt att gå).. Men det regnar så jag har ingen lust att gå faktiskt

För jag känner inte att det typ är IRONI i hela inlägget jag precis skrivit, ja fast det där med att vara ironisk och sarkastisk är ju riktigt min grej så why not liksom? =)

Fast lite kul var det när Liz sjöng "Imse vimse spindel" förut. Alla som inte hörde missade något xD

Jag: "Ta gärna den där stolen, den kommer säkert att braka." Liz: "Haha mm, det skulle fan vara kul." Jag: "Feeeett kul." Liz: "Mm fett är verkligen rätt ord...", Onsdagens BÄSTA

Peace Out And Take Care

21/4-10

När jag vaknade nyss så trodde jag att det var något april skämt eller något.? Eller kanske att jag drömde?
När jag tittade ut genom fönstret var det SNÖ ute? FATTAR NI?? SNÖ?
Varför i helvete kommer det mer snö nu för?, Usch.. HOPPAS att den försvinner fort, ungefär lika fort som den kom hit. Det bästa utav allt är att det är lag på att ha sommardäck nu... KLOCKRENT!

19/4-10

Hämtat hem min kista från mamma idag, fett haha.. Hittade massor gamla skivor som jag sitter och lyssnar på massor med gamla skivor som jag hade i den och det är verkligen roligt att höra vad man lyssnade på när man var yngre.. väldigt speciell musik ibland xD.
Men BÄST av allt var att jag hittade min NOICE SKIVA! :D Som jag har undrat vart den tagit vägen..
Men nu har jag den igen.. Det var ganska kul faktiskt!

Snart blir det att byta om och dra till stallet, vill ha Afaz ikväll. =). så får hålla tummarna för att det blir han..






Peace Out And Take Care

18/4-10

Vad hände med att jag skulle åka till mamma idag?
Jag fastnade här hemma istället, blev på så dåligt humör i morse så det finns inte,
Istället ska jag idag sitta inne och kolla på en sjukt bra film, käka något gott och sen ska jag bara ta det allmänt lugnt. Bara för att jag känner att jag behöver göra det idag.
Teatern igår var för övrigt helt okej, Blev lite besviken bara då jag tyckte att den var mycket bättre när den sattes upp på länsteatern men så kan det vara ibland.. 



....

Pappa ringde mig förut, han har fixat biljetter till teater ikväll på säve, ska bli intressant och se om den är bra eller inte. xD. är ju expert nu för tiden, jag har ju sett ganska många teatrar i mina dagar.. ;P

Så snart blir det att hoppa in i duschen och göra sig i ordning lite. =).. sen ska vi brumma in till stan..
bara för att man inte vill se ut hur som helst när man ska iväg;) 

nää Platina var dum förut när vi var ute, hon och Marwin sprang ut på en ny gödslad åker, sen luktade dom häst bajs.. haha herregud..

Nä nu blir det duschen

17/4-10

Vaknade för en stund sen, det är ju alltid lika härligt. ;)
Har kollat runt lite på kläder på internet också, man blir så sugen på att beställa, fast den här gången blir det nog att handla på stan faktiskt. :) skönt när man får testa kläderna innan man bestämmer sig för att köpa dom.

Idag vet jag inte om det händer något speciellt, ska nog klä på mig mycket kläder och gå på en lång promenad med Platina idag, inte så skönt väder ute men skulle ändå vara ganska skönt med en långpromenad. :)..

på måndag får jag pengar av Jimmys mamma igen, lite som är kvar på telefonen ännu. och då jävlar. ;) Sen blir det att lägga undan lite mer pengar till resan också som vi ska göra i juli vill ju inte åka på shopping semester utan pengar haha... 
nä nu orkar jag inte sitta här och glo längre.

Peace Out And Take Care

20100416

Då har man klarat av sista praktik dagen och allt. Känner mig riktigt duktig faktiskt. 
Nu väntar en hyfsat lång helg som det förmodligen blir till att åka till mamma och göra läxor och ännu mer läxor som ska vara inlämnade nu snart antar jag..

En och annan promenad blir det nog med hundarna också skönt det, eller ja det blir nog skönt om vädret är bra
det började faktiskt regna när jag kom in till stan idag, det var inte alls roligt. Sen var vi med barnen så att dom fick leka i hästarnas dal. inte så speciellt kul det heller för det var så jävla kallt så jag bara ville gå tillbaka igen... 

Ikväll vet jag inte om det händer så mycket. blir nog lite "fredagsmys" och så blir det nog någon film eftersom att det bara går skit på tvn ikväll.. det är verkligen tråkigt att det aldrig går något bra på tv..
så nu ska jag kolla om jag hittar någon film, ha en bra kväll

16/4-10

Sitter och laddar upp inför praktik dagen, ska ta bilen in idag ska bli skönt. =) annars hade jag varit tvungen att gå till bussen nu typ. Istället sitter jag här och skriver ett litet inlägg och ska snart gå och göra mig i ordning lite..
Kommer nog inte bli en sån rolig dag, det skulle regna ute men jag tycker att det är ganska fullt solsken iaf här ute i roma..
Nej nu måste jag springa och göra mig i ordning
Ha en bra dag

15/4-10

Varit kanon fint väder idag.. =) vi har varit ute jätte länge på em och barnen fick mellan mål ute..
Skönt var det.. satt och snackade lite med Ronja (en annan elev) och glassade i solen..
I morgon är min sista dag på praktiken... Det ska bli både skönt och lite tråkigt. Kommer sakna dom flesta barnen, men dock inte alla. Det finns dom som jag tycker är jätte jobbiga också..

Undra om det är mycket bättre i skolan? sitta och plugga en massa hela tiden och lyssna på lärare som snackar och allt vad det nu är?? Det som är bättre är väl att man slutar mycket tidigare och sånt. =).

Har nyss varit ute och gått promanad med hundarna i skogen också skönt var det, men lite kallt om händerna faktiskt, mindre roligt... Det gick bra men lite störigt att Platina går så dåligt i koppel och SÅ BRA utan koppel, vet inte vad jag ska göra åt det direkt.

Nej nu ska jag försöka att hitta någon film att se
Peace Out And Take Care

14/4-10

För man blir inte på lite bra humör när vädret är så fint. :D jag blir iaf på bra humör, åkte buss till praktiken, den är inne ungefär vid halv 8 och jag börjar kl 8 så jag tog en morgon promenad i morse, när jag kom ner till stan så träffade jag på pappa sådär på morgonen.. Blev lite smått förvånad
Vi börjar prata lite och eftersom att solen sken så kom jag och tänka på att jag faktiskt börjar behöva en vårjacka, (hunden åt sönder min gamla)
smart som jag var så sa jag det till pappa och helt plötsligt så hade jag pengar i handen till en jacka som jag gick och köpte innan bussen gick hem igen... Och gissa vad? Den är SKIT snygg. =)

Ikväll så händer däremot inte så mycket, helt slut är jag.. Så det blir bara att kolla på tv och ta det lugnt, skönt det..
och i morgon är det praktik igen, då är det hämt fika som gäller

Så ser jackan ut på ett ungefär, men inte riktigt, Det är muddad krage vid nacken och där också..

13/4-10

Måndagar är alltid lika härliga. ;).. Jag var i skolan i typ 30 min sen var det inte mer med det, åkte sen hem till mamma och umgicks med henne det var mycket trevligt.. Åkte sen och hämtade upp Jimmy och åkte till pastavagnen...

Väl hemma så tog jag det lugnt en stund, och sen så var det dags att åka till stallet.. Fick ha Afaz igår iaf, en härlig tur i skogen och en bit i fullgallopp (vi skulle inte galoppera) Men det var skit kul..

Idag blir det praktik igen, så att det blir snart att gå till bussen, det finns ju inga prakeringar i innerstan så att det blir att åka buss denna vecka, var egentligen bättre när jag hade mammas bil då. xD då åkte jag till och sen körde hon ner mig till dagis... Men sånt är livet, jag sparar ju ganska bra med pengar på att åka buss iaf. =) duktiga lilla jag..

Peace Out And Take Care

11/4-10

Har tydligen missat poängen med att uppdatera bloggen denna helg, hehe..
Men sånt händer ibland, det har inte hänt alls mycket, men det har varit väldigt skönt..
Sen i Fredags kväll freakade jag ut på "dansgolvet" här hemma haha, var lite smått rastlös så började pumpa gamla 90tals hits och hoppa runt som en dåre, I Lördags var jag inne i stan 2 gånger precis eftersig inte så jätte spännande, och idag så var jag inne i stan vid mamma, fick nya gardiner av henne snällt det. :)
Och ikväll så sitter jag just nu här och sitter, väntar på att få filmerna klara så jag kan kasta på en sen.

Vi har grillat ikväll också för första gången i år, gott gott..
Nu är påsklovet slut också, har inte bestämt mig för om jag ska åka in till skolan den lilla stunden vi ska vara där heller, det återstår att se... Och så ska jag rida imorgon också ska bli roligt...
Och sist men inte minst så är det sista praktik veckan nu, ska det bli skönt att slippa den sen? vet faktiskt inte, det är nog lite både och..

Nu ska jag springa och dricka juice och ta någon macka för lilla jag börjar bli lite hungrig igen? :O Snacka om att bli en tjockis nu innan sommaren.:P

9/4-10

Har precis varit och handlat frukost. :)
Det blev tekakor och så köpte jag en cola (a) bara för att jag råkade bli lite sugen på det hahaa..
Jätte tråkigt väder idag är det också ganska tråkigt faktiskt..
Igår var jag inne i stan med sara, vi var och fikade och sen senare så var vi på donken och så snurrade vi runt lite på stan och sen tog vi det bara lugnt ett tag, trevligt trevligt. :)

Skulle egentligen till mamma igår men det blev inte så för hon orkade inte riktigt och det förstår jag..
men på söndag ska jag hem till mamma istället ♥♥

Nej nu ska jag gå och fixa in filmer på usb:n och sen blir det att kolla film och käka frukost. :) Ska nog slå en pling till syster å mamma..


7/4-10

Igår kväll blev det att åka in till stan och fika med Sara mycket trevligt. :)
Vi var på donken eftersom att det inte fanns något annat som var öppet, lite drygt att det inte finns något riktigt kafe som är öppet på kvällen, det hade liksom varit lite trevligare att faktiskt sitta på ett kafe, hehe.
Men men, idag har jag typ varit helt slut vaknade sent och sen kollade jag på film och så somnade jag typ igen, ikväll blir det också bara att ta det lugnt, ska kolla Andra Avenyn såklart, ta en promenad med hundarna och snart äta kvällsmat.. Låter som en skit bra kväll. :D.

I Morgon ska jag åka in till stan iaf, skulle ju det idag egentligen men det blev igårkväll istället. men vad spelar det för någon roll? xD.. ska till mamma då, hoppas på att hon mår lite bättre och så får man hålla alla tummarna som går för att det ska gå bra för Morfar...

Peace Out And Take Care

6/4-10

Bara för att det inte händer någonting idag?
Börjar få lite panik för att jag inte gjort något på lovet, bara varit hemma, men nu börjar jag bli frisk skönt det. :)
har nu bara lite ont i bihålorna.. I morgon ska jag åka till stan en sväng, ska åka till stan på Torsdag också faktiskt myspys.:)

I kväll, eller när Jimmy har kommit hem blir det nog en långpromenad med hundarna, eller en bit i alla fall, och sen så blir det bara att kolla på tv och så ikväll bara, skönt =).. Sen får man väl se om det händer något annat...

Peace Out And Take Care





5/4-10

Idag mår jag lite bättre, ska snart duscha och fixa i ordning mig, sen ska vi åka in till mamma på middag. :) Ska bli mysigt..
Vaknade tidigt idag som vanligt när jag är ledig, så har kollat på film halva morgonen typ.. Jag och Platina hade det jätte gosigt.. hehe, hon är för söt ibland alltså..

Jimmy tvättade min bil igår, den blev jätte fin, och idag blev det regn great hahaa...
i morgon ska jag nog gå en lång promenad med Platina, snälla Jimmy har tagit hand om den biten också nu när jag varit sjuk så tack till han. :)


Så gosigt hade jag och Platina det i morse, hon ser ut som en mupp som vanligt haha..

Peace Out And Take Care


4/4-10

Igår var jag inne i stan vid syster, vi hade det jätte trevligt, satt och pratade en stund, åkte ner till hamnen och kollade på solnedgången, skrattade och försökte komma med på bild vilket vi typ aldrig gjorde?
Sen var vi hemma vid bror en stund han ville att vi skulle festa med han, men eftersom att min hals typ är paj så tyckte inte jag att det var någon bra idé, sen åkte vi hem till syster och spelade lite nintendo wii,
Sen fick jag ännu mer ont i halsen så jag kände att det var dags att åka hem, och idag mår jag ännu sämre än igår. :( men jag får nog skylla mig själv..

I morgon ska jag och Jimmy åka hem till mamma och äta påskmiddag, eftersom att påsken inte är slut. ;). haha
om jag inte mår dåligt förståss för då får jag inte komma till mamma....
Annars så måste jag plugga som en dåre på påsklovet för att jag ska hinna färdig i Historian för att bli godkänd..
Fast egentligen skiter jag i om jag blir godkänd i historia eller inte för det är så satans tråkigt. xD..

Nej nu blir det väl att kolla någon film eller något


dumma hals

Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv när jag sitter här och har ont i halsen. :( är nog inne på min 7:e eller 8:e kopp med te nu och nu ska stackars jag dricka te med honung det är typ det värsta jag vet, men det ska ju tydligen hjälpa bra så får hoppas på att det gör det då.. :). hehe..
Jimmy är så gullig så han har gått till affären och ska köpa halstabletter till mig. Tack säger jag till han. :)

Men lite halsont ska inte hindra mig från att åka till stan ikväll, det är tråkigt att bara vara hemma ju.. Det är ju faktiskt ett helt påsklov, kanske inte ska bli sjukare dock men vi ska ju bara sitta och uggla och spela lite tv spel så det kan ju inte vara så farligt?


3/4-10

Har precis vaknat nu. :). vilken sovmorgon va? ;) haha
Jaa nu är det äntligen påsklov, vill inte säga att mitt påsklov fick en sådan jätte bra början..
Vaknade igår med jätte ont i halsen och sov bort nästan hela dagen, och det var jätte fint väder ute.. Ganska tråkigt.
Fast vi hämtade min bil igår, FAN VAD SKÖNT DET VAR ATT FÅ HEM DEN IGEN! Med helt nya sommardäck och allt, det var ju inte helt fel det nej, helt nya vinterdäck och helt nya sommardäck då behöver jag ju iaf inte nya på ett bra tag. :)
Idag så vet jag inte vad som händer, ska dricka lite te och försöka få min hals att må bättre, sen ska jag nog in till stan ikväll och umgås med syster och så ska jag förbi pappa för jag ska faktiskt få ett påskägg av han. :D gulligt att han tänker på mig någon gång iaf. hehe...

Nej nu ska jag inte sitta här längre, kanske kommer ett inlägg senare
Peace Out And Take Care

RSS 2.0