31 JULI

Upptäckt att jag faktiskt blivit lite dålig på att uppdatera bloggen, fy på mig.. kanske så att man bara är lite lat eller något? ;P.. Igår var jag ute på krogen med Jimmy, myran och benji.. vi satt och förfestade i gravarna.. Sen så såg vi bengen (polisen) så det blev att förflytta oss och då kom bengen till det nya stället vi satt på och hällde ut min dricka... dum gubbe det där, och ful cykelhjälm hade han också.. 

Sen var vi upp tillbaka på någon annan förfest, inte det roligaste jag varit på kanske men ändå.. efter det blev det en promenad ner till krogen och mina fötter gjorde ganska så ont om man säger så.. Sen så sprang vi och kollade kön till 3 olika krogar, dom var så långa att vi inte hade kommit in förrän efter typ 20 min, inte värt så vi gick till ett värdelöst ställe och dom tog en öl... Jag började dåå få ont i huvudet... 

Sen åkte vi hem och jag gick och la mig med mitt onda huvud, och i morse vaknade jag med migrän, FAN VAD ONT I HUVUDET JAG HADE! trodde verkligen det skulle sprängas på riktigt, och eftersom vi inte har några rullgardiner eller något kunde jag inte sova för att det var så ljust ute, spydde som en gris gjorde jag med.. Sen så kom Jimmy på att han kunde hänga för något för våra fönster i rummet, så det var han snäll och gjorde, då gick det lite bättre att somna måste jag säga. :D 

Och nu har jag typ precis vaknat, hungrig som fan är jag också.. jag vill ha en kebab tallrik :D vet bara inte vart Jimmy tog vägen.. Bilder från kvällen kommer under en snar framtid.. ;)

29 JULI

Dålig uppdatering igår såg jag.. men då kommer det lite uppdatering nu istället

Igår gjorde jag inte så jätte mycket på dagen, det blev bara att åka på smaklösa vilket alltid är lite halvjobbigt.. så roligt är det inte att lyssna på dom längre när man typ vet i vilken ordning låtarna kommer i och allt sånt där, men sånt är livet och man tjänar ju faktiskt lite med pengar iaf..

kom hem ungefär kl10 igår kväll, då gjorde jag mig lite mat och sen halvkollade jag på Jimmys film. tyckte det var trist så jag gick och la mig, roligare än så var inte dagen igår. 

Tänkte tvinga med min kära Jimmy på krogen i helgen..Haha jag tycker gott att han kan behöva följa med ut ibland... så då får vi passa på att gå ut nu, vet inte riktigt om det blir i morgon eller på lördag än? det återstår att se.. Får också se om det finns någon roligt människa som kanske har lust att gå med, det spelar inte så stor roll egentligen xD.. 

Så snart ska jag göra mig i ordning sen blir det in till staden och gå på bolaget, vet än inte riktigt vad jag ska ha men är lite sugen på en malibu :D får se vad plånboken säger om vad jag köper sen.. ;) 



Mer uppdatering kommer nog senare.. :) Peace Out And Take Care

27 JULI

Idag har jag inte gjort ett skit.. :( tråkigt det, eller vi var inne i stan en sväng och skulle gå till glassmagget, men det var ju så fullt med folk där så det slutade med att vi gick en sväng för att försöka hitta något annat, men vi gav till slut upp och åkte hem igen, är fruktansvärt uttråkad.. 

Imorgon är det smaklösa igen, får se om pappa hade tänkt att höra av sig idag, men det vet man ju aldrig med han, det hör han av sig i morgon typ 10 min innan jag måste åka eller något, det känns ju sådär jätte positivt, visst har jag en härlig pappa? Not.. 

Det känns som att sommaren håller på att ta slut redan på något vis, jag vet inte men det händer ju inte speciellt mkt, Jimmy är så jävla tråkig jämt också, han vill typ aldrig göra något, han säger bara "du har för mycket förväntningar på sommaren" jo det är sant, jag hade faktiskt mycket förväntningar, men det blir ju aldrig som man tänkt sig eller vad det nu brukar kallas? 

Nej nu ska jag inte sitta här och tråka ut er andra..;) 
Peace Out And Take Care

Måndag


Trött i bilen på väg till göteborg


Blev så paff när jag fick se att det var bajamajor på pink så jag var tvungen att få en bild på mig och en, ser så bra ut på bilden också.. ;) 


Jag och syster utanför bajamaja. 




Good charlotte 


Takida


Se så långt ifrån vi satt.. ;) 


Pink









Så där var lite bilder ifrån resan. suddiga bilder från pink med tanke på att det var sånt avstånd, men det var jävligt GRYMT ändå :) 

Peace Out And Take Care

26 JULI

Idag, in till stan.. Först äta frukost, duscha och fixa i ordning mig lite..
Ska förbi min mor tänkte jag, funderar på om jag glömt min necessär med allt smink och sånt i hennes bil
har jag inte det så blir jag väl lite smått tokig för då vet jag inte vart den är?! 

Vaknade sent idag, jäkligt skönt men lite jobbigt för nu har ju dagen typ sprungit iväg totalt utan att man hunnit göra ett skit.. men men, 

Senare blir det faktiskt in med bilderna från resan här, var för lat igår för att göra det då vi åkte till en affär som hade fritt med filmer 4 st för 100kr så vi köpte 8 nya filmer igår, gud så lagliga vi är.. ;) HAHA.. 
Nu blir det frukost jag är hungrig..

en sak till VART ÄR SOLEN?!

25 JULI

Nu är jag hemma från en jätte härlig resa med mycket shopping, bilåkning, hälsa på en kompis till min syster, och framför allt så har vi sett Pink konserten och jag kan bara säga det att den var hur jävla GRYM som helst, hade lätt kunnat åka och se henne igen.. :D

Så hur det känns att komma hem vet jag inte, det känns faktiskt lite tråkigt för gotland är nog inte riktigt min grej, har stora funderingar på ifall man ska ta sig iväg och lämna nu? men det vet jag inte än.. får väl kanske vänta något år ändå... 

Jaa, idag händer nog inte så mycket, ska väl kanske in till stan och storhandla sen så man får hem lite mat och sånt, sen blir det nog bara att kasta på en film eller något för jag är trött och lite smått irriterad.. 
I veckan ska jag hem till min syster någonting för att se hur hon fått det i hemmet nu när vi kommit hem, massor med hem inredning blev det... 

Bilder från PINK och lite annat från resan kommer upp senare idag eller imorgon beroende på hur mycket jag hinner här idag.. :) 

Peace Out And Take Care

21 JULI!

Skickar in ett litet snabbt inlägg så här på morgon kvisten..

Idag ska man äntligen få åka ifrån den här jävla piss ön och alla falska människor som jag är så trött på, man växer för fan fast här.. Och är det inte den ena saken som händer så är det den andra.. Men det är svek och skitsnack hela jävla tiden iaf.. Hur som helst så ska det verkligen bli skönt att komma bort lite, sen efter det så kommer väl helvetet på gotland tillbaka igen.. Men det SKITER jag i!!. För nu kommer jag lägga ner det här för all framtid, när det är så här så kan dom bara fetglömma min respekt..


Så nu HEJ DÅ GOTLAND!! HEJ GÖTEBORG

Tisdag

Var bara tvungen att skriva ett litet kort inlägg nu för jag är så grymt irriterad.. TELIA SUGER VERKLIGEN! första och sista gången jag startade något hos dom, som sagt så tog det nästan 4 veckor för att få igång internet, sen nu tog det 2 veckor att få hem boxen, som om inte det skulle räcka så säger dom på posten att jag skulle betala  1700:- för boxen som TELIA har LOVAT att det ska vara gratis

Vårat internet gå dessutom alldeles för sakta, vi ska vara uppe i 8 mbit men vi kommer inte upp i mer än strax under 2.. 

HISS ELLER DISS? 

Från min sida är det Diss, någon annan som har haft problem med dom?

20 JULI!

Puuh, har precis lagt in den sista tvätten i torktumlaren, så nu ska jag bara vänta på att det ska bli torrt.. känner mig sjukt duktig som nästan har tvättat all tvätt idag, och igår förstås.. 

När tvätten är färdig ska jag till affären och hämta ut våran tvbox som äntligen har kommit, FAN VAD TELIA ÄR SEGA!. Det tog ju liksom nästan 4 veckor att få internet som inte fungerade klokt på direkten heller, det har vi ringt och tjafsat om med dom ungefär 3 gånger nu, det är bra grejer eller hur? ;)

Sitter just i denna stund och laddar upp med lite P!NK haha, fattar ni, på Fredag då smäller det, då jävlar är det live :D... ska bli sjukt kul... Ska åka in mot stan ungefär kl 21 - 21.30 någon gång ikväll, åka förbi syster och hämta min tröja som jag glömt där och sen hem till mamma ta en sömntablett och sen gå och lägga sig.. :)

Och jag ska få köra motorväg i morgon också, det är ganska stort för att vara jag, har snart haft körkort i 2 år, men har inte kört på fastlandet ännu, så det är dags i morgon, så håll er inne. ;)
finns ju inga motorvägar här på Gotland, Så i morgon HEJ GÖTEBORG, och HEJ DÅ GOTLAND och alla på brats veckan. ;) 
Peace Out And Take Care

Måndag

Lugn och skön kväll ikväll, väntar på att Jimmy ♥ ska komma in igen så att vi kan knäppa på en film, håller på att tvätta också och det går ju sådär super bra, gillar inte att gå ner i källaren när det är så mörkt ute mörkrädd? ja tyvärr haha.. 

Har fixat lite musik nu, så jag ska försöka att få in dom på telefonen i morgon, orkar nog inte göra det ikväll faktiskt, Måste först lägga över dom på Jimmys telefon för att sen skicka över dom till min telefon med blåtand, då sladden inte fungerar till min telefon av någon konstig anledning. =S

sen blir det till att packa ihop sakerna som jag ska ha med mig, ska inte ha med mig så mycket hade jag tänkt mig.. =) för shopping blir det ju i GÖTEBORG! och Ullared. haha.. :D men nåt hittar man säkert. 

Jag börjar bli trött nu också, vet inte varför men jag har varit trött och haft typ lite ont i huvudet hela dagen, var iaf duktig och var på arbetsfömedlingen och unga vuxna idag och lämnade in mina "sökta" jobb för denna månaden, gud vad duktig jag är som har sökt 8 jobb denna månad med, till nästa gång jag ska söka jobb så ska jag göra det på riktigt med CV och personligt brev vilket jag inte fått tummen ur arslet att skriva ännu, 
MY BAD haha.. 



19 JULI!

Nickelodeon dagen igår som jag skrev, tänkte lägga upp lite bilder från det nu.. :) 



Min jätte "roliga" outfit för kvällen.. 


Darin.. 


Play..


Jag och syster i hopp om att få en bra bild, vi ser ju hur bra det gick, HAHA!men kul var det iaf.


En volt.. tjohoo


Rabih


Rebound..


Syster och sonen Max


Linda Bengtzing


Så var dom bilderna inlagda också, kanske att det var lite många men ändå.. xD. ganska suddiga dom blev också då jag typ hade full zoom hela tiden, men det skadar så lite.. 
Idag blir det arbetsförmedlingen och sen blir det förbi mamma en snabbis, sen har jag ingen aning.. 

Peace Out And Take Care

Söndag

Nu kommer det upp lite bilder från i fredags :)
Mammas Jimmys barn Emelie

Min bror Emil

Jag som muppar mig ;D


Turisterna som hyr pappas hus :) trevliga


Emil och hans kompis Amanda

Några bilder från i fredags som sagt.. Ikväll har jag varit på Nikelodion dagen, bilder från det kommer upp i morgon.. :) har äntligen fått in dom här bilderna på datorn så ska bara orka få in dom andra bilderna också.. hehe

Och nu kvällsmat och film =) 

Peace Out And Take Care

18 JULI!

Igår var ju en väldigt härlig dag, Det regnade, åskade och det var väldigt svart ute.. Men det var ganska mysigt också eftersom jag mådde skit så var det ju ganska skönt att det inte var bra väder ute för då hade jag ju typ fått dåligt samvete för att jag inte var ute

Det var dock lite jobbigt när det blev strömavbrott och grejer igår, det var flera gånger och det var under ganska lång tid också, då var det inte mycket att göra, därför har jag inte fått in några bilder på datorn. Eller kan lika gärna vara för att jag inte orkat lägga in dom än, men det kommer =D

Idag vet jag inte alls vad som händer, ganska seg och tråkig dag.. Men det är ju söndag, då ska det ju tydligen vara tråkigt. .


17 JULI!

Väldigt konstig kväll igår måste jag säga, den började ganska bra som dom brukar göra, sen så spårar det ur på något konstigt vis.. Fick kanske i mig lite för mycket igår också med det är sånt som händer ;)
Idag mår man som man förtjänar antar jag..

Jag skickade nyss iväg Jimmy till affären för att handla en Billys Pizza, ostbågar och läsk till mig. bra bakismat? jag tror det, det låter väldigt gott iaf.. Men det kommer säkert smaka för jävligt. xD..

Det åskade som fan förut idag, fan vad det är obehagligt tycker jag, Men det var iaf mysigt med regnet. 
Nu ska jag trycka i mig massor med skit så jag kan bli lite fet, och kolla på en film.. 
Skickar nog in ett inlägg lite senare..

Hell Yeah

Har bestämt mig för att åka in till stan ikväll.. :) det blir krogen ändå,
ska ta bussen hem i natt om inte mammas Jimmy kan köra mig, det får vi se.. Är ganska peppad, om en timme ska jag ta bussen in till stan

Hoppas på att bussen inte är lika full som förra gången när jag åkte med den hem från stan, då var det bara till att stå i 2 mil, men det skadar så lite ;)

Ska snart gå och hitta några kläder för kvällen, vet ju hur det brukar gå, ÅT helvete, haha har ju typ inga kläder kvar efter att ha haft platina som valp och sen fick vi ju Marwin som halvåring, dom var ganska duktiga på det där med att hitta kläder och bita sönder, 
Därför ska det bli jävligt skönt med en shoppingsemester nästa vecka  :D

Nu måste jag gå iväg, ska torka och platta hår också, kommer kanske in några bilder senare ikväll eller i morgon, tror mest på det sistnämnda :P

Peace Out And Take Care

16 JULI!

Sitter här och trycker i mig en påse med nudlar. :D  Inte för att jag tycker att det är gott utan för att jag inte hittade något annat jag kunde tänka mig att äta till frukost, tänk att det alltid är så?, att man aldrig hittar något att äta xD..

Ikväll ska jag kanske ut, vet inte riktigt har inte bestämt mig ännu, dessutom har jag inte hört något från varken min bror eller mamma som sagt att hon tycker jag ska med, Så om jag kommer iväg eller inte det återstår att se =) 

Känner mig så konstig i halsen idag, typ torr eller något, det blir inte bättre när jag dricker eller något heller? :(.. 
Men det blir kanske bättre sen isf.. 



.....

Känner mig bara lite tvungen att skriva ett inlägg till.. för jag är så JÄVLA trött på folk som är falska.. Det ÄR verkligen inte MIN grej!! 

Hur som helst så ska jag för övrig inte slösa mer energi på det just nu, blir bara frustrerad. :P 

Ett väldigt vackert inlägg det blev, och jag ska sluta tänka negativt, jag ska vara jätte positiv, ska bli så JÄVLA SKÖNT att komma ifrån Gotland lite, Det kan jag behöva =)



Denna lilla Sötnöt TiniWini kan man alltid lita på iaf <3 Kärlek till henne
Gammal jäkla bild, Ung jag ser ut på bilden xD

15,,

Lite svalare är det ju nu, ganska skönt det =).

Men inte verkar det som att det händer speciellt mycket ikväll, ville egentligen åka och ta ett kvällsdopp eller något, det blev inte av att åka till stranden på dagen, vi åkte in till stan och skulle handla lite, men det blev inte så..

Istället gick vi och köpte fika och så gick vi och satt oss i skuggan nere i almedalen. mysigt. :) 
Men nu är Jimmy och jobbar igen.. så vet inte alls vad jag ska göra.. :(( jag är uttråkad.. 

Peace Out And Take Care

15 JULI!

Gick upp för en liten stund sen.. Jimmy försvann nyss och skulle jobba.. Så får vänta på att han ska komma hem igen, sen blir det att köpa Olja till bilen och tanka lite och sen antar jag att vi åker till stranden en sväng, eller jag har rättaresagt bestämt att vi ska till stranden idag... 

Funderar på att göra en ny blogg design snart, vad sägs om det? ;)

Igår var det inte så farligt med smaklösa som jag trodde heller, tiden gick ganska fort... Men det är ganska kämpigt.. :/ Och inte allt för bra betalt om man säger så... 
Men annars så var det helt okej =)

Skickar ett inlägg lite senare =) Peace
Hittade precis denna bild på mina sötnosar

Later.

Ska snart in till stan, bara en timme kvar typ, Inte alls peppad, jag vill verkligen inte.. Har aldrig känt en sån här stark motvilja att åka med, jag vet inte vad det är idag? men så är det.. Kan inte göra något åt det, måste snart gå och börja göra mig i ordning fast min motvillighet..  Men sånt är livet antar jag..

Nej nu låter jag som värsta freaket.
Ska dra och göra mig i ordning

14 JULI!

Tjenare, något kul som händer?
Idag ska jag åka in till stan runt 15.20 för att vara redo kl 15.50 inne i stan
sen så ska jag vänta på att en bil ska komma och hämta upp mig för att sen åka ut till bläse.. Där ska jag
hjälpa smaklösa ikväll, antingen vid inträdet eller vid tröjorna, vet inte vilket jag mest hoppas på?
Sen börjar dom nog att spela kl 19.. Sen packa ner allt och åka vidare hemåt igen... Så jag lär väl inte vara hemma förän kl 23 eller något, vet inte om det är så jävla värt men ändå.. :/

Om det är fint väder i morgon så lär det bli att åka till stranden iaf..

För övrig så hittade jag ett par snygga Jeans från Ginatricot som jag tyckte var skit snygga, så det blir nog att passa på att prova dom när vi ändå ska till Göteborg :D
Så ser dom ut. =) 499:- kostade dom.. Så vi får se, kanske att jag kommer hem med dom till Gotland igen
Nej nu ska jag kila, ha det
Peace Out And Take Care

13 JULI!

Inte hänt mycket alls idag, inatt var det så varmt så vi fick ta ner madrassen på golvet, och tempur madrass är ju aldrig skönt att ligga på golvet med, men det brydde man sig inte riktigt om, så det blev ju iaf lite svalare där nere på golvet. :D
Sen har jag varit så äckligt varm hela dagen och inte har jag kommit till stranden så vi fick bada i poolen, det var 29 grader varmt så det svalkade ju inte allt för mycket... 

I morgon så är det smaklösa igen, det suger rätt rejält men man får ju tänka på cashen, inte för att det heller är mycket att hurra för, men men.. så jag ska vara i stan 15.50 för att sen åka ända ut till Bläse fråga mig inte vart det ligger, långt åt helvete vad det såg ut på kartan som jag kollade på iaf, Sen fredag blir det kanske utgång, det får vi se hur det blir med den saken.. 

Ikväll händer nog inte heller sådär jätte mycket, fortfarande väldigt varmt och jobbigt så sitter med dörren och fönstrarna öppna för att försöka få lite korsdrag här.. =) 
Nu ska jag glo runt lite till

Peace Out And Take Care

12 JULI!

Idag bär det av till stranden igen tror jag, det är ju så fruktansvärt varmt ute, man håller ju näsan på att döö, det var nästan helt vindstilla här igår också så man kan snacka om att vara varm.
Men det blåste ganska skönt på stranden, då är det ju inte lika jobbigt att sola heller. :D

Nu är det bara 9 Dagar kvar till jag åker till Göteborg fatta hur peppad jag är.. Det ska bli sååå kul.. 
Ullared och Pink det är graj det, och så ska vi tydligen på någon strandfest i Göteborg också, ska bli riktigt nice.. 
Så nu är jag uppe i nästan 5000:- att shoppa loss för när vi åker, och det bästa ut av allt är att jag får pengar när jag kommer hem igen så behöver inte tänka på att jag måste spara tills jag kommer hem igen.... 
Sen är det ju faktiskt inte säkert att man hittar saker för alla pengarna heller, fast känner jag mig själv rätt så kommer jag absolut hitta saker för alla pengarna, någon gång måste man ju passa på att unna sig själv något! Börjar bli dags nu, får ju mat pengar av mamma också GREAT like hell! 

Nej nu får det väl bli att äta något innan vi ska åka iväg

Peace Out And Take Care

11 JULI!

Igår var jag som sagt på stångaspelen med smaklösa, dom drog ändå ganska mycket folk för att vara ute på det där mupp stället. xD dessutom kostade det 130:- att gå in :O, fina pengar det hahaa...

Idag blir det nog att åka till stranden, det är ju sån värme ute, helt sjukt.. men det är ju ganska skönt förutom att det kanske kunde blåsa lite mera, Jimmy vill att vi ska åka till stranden med hundarna men det vet jag inte om jag tycker... Platina är så gnällig orka hålla koll på henne hela tiden... då lär man få åka hem ganska fort igen och då känns det ju ganska onödigt faktiskt... 

Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt antar jag, är helt slut nu efter att ha varit på vift hela helgen typ. xD... Nu är det snart stockholmsveckan också, vet inte om jag ska skratta eller gråta?





Peace Out And Take Care





....

Sa ju förut att jag skulle lägga upp bilder här från igår så nu kommer det någon bild iaf.. ;)



Så, där fick ni några smakprov ;). Nej nu ska jag säga till Jimmy att börja med maten, GRILLA är bra ;)

10 JULI!

Sitter just nu hemma vid sara.. Hon skulle in i duschen så jag passar på att skriva ett litet inlägg här.. =)
Igår festade vi, eller jag vet inte om jag ska kalla det för fest eller bara för en typ kväll där man dricker och tar det lugnt? :P

Var sen hemma hos en gammal klasskompis som hade för fest, ganska konstigt var det där men det är väl sånt som händer ibland, sen så gick vi tillbaka hem till sara igen, vi skulle egentligen gå ut men jag hade sån jävla skallverk så jag var tvungen att gå och lägga mig, och sova min skönhetssömn som inte alls brukar vara bra när jag har drukit hahaa...

Idag blir det som sagt att vänta på bussen först och främst så att jag kan komma hem igen, sen blir det stångaspelen med smaklösa ikväll... så får hoppas på att det blir roligt eller något.. I morgon är det söndag så jag antar att det kommer bli en såndär lugn och tråkig dag xD men det är ganska skönt ibland det också

Nu har jag väl inte så mkt mer att skriva här, det kanske kommer upp någon galen bild från igår här på bloggen senare, det får vi se =)

Peace Out And Take Care

....

Eftersom jag har uppdaterat så dåligt på senaste tiden så tänkte jag uppdatera en skvätt här igen.;)
Idag blev det verkligen inte att göra något alls, har bara suttit hemma och kollat på film och sen handlade jag lite och så.. 

Så nu har jag precis varit i duschen ska snart göra mig i ordning och åka in till stan, sen så ska jag gå till Sara från busstationen och sen så blir det att Feeestaa.. Ska bli kul kul.. :D Men jobbigt att behöva åka bussen bara, sen GÅÅ LÅNGT! inte roligt.. men sånt är livet ibland.... 

Så ikväll får jag lämna Jimmy helt själv men jag tror nog att han klarar sig bra utan mig en kväll ;) Nu har jag inte tid att sitta här något mer, ska kasta i mig lite mat. =)




Peace Out And Take Care

9 JULI!

Vad händer och fötter?

Igår var jag och Jimmy nere en sväng på almedalsveckan det var inte speciellt intressant, det enda roliga var typ att vi fick en helium ballong som vi kunde leka smurfarna med... Haha.. 
Idag blir det väl att festa.. Länge sen sist jag gjorde det så det blir nog kul det =).. 

Skulle egentligen på arbetsförmedlingen idag också på någon "matchnings grupp" eller vad dom nu kallade det för, men sa till Jimmy att säga att jag är sjuk för känner mig inte alls peppad till att gå dit... Han skulle också dit och fick en tid kl 10 och jag fick en kl 13 så jävla onödigt, kunde vi då inte få gå på samma?.. Dumma i huvudet är dom iaf... 

I morgon är det smaklösa på stånga spelen som gäller... Då jävlar hörrni ;) Hahah hoppas att det är mkt folk som kommer dit för annars kommer det att bli tråkigt.. 

Det har hänt något med min blogg, det har typ blivit jätte liten text och allt, någon som vet hur man fixar? :O vet inte vad som hände? hahhaaaa...



Kul jag hade igår och tog denna skit snygga bilden ;)

8 JULI!

Nu har vi äntligen fått internet hemma igen, så nu blir det mer uppdatering än vad det varit innan kan ni ge er på ;) Gud vad skönt det är att äntligen ha fått det måste jag säga.. 

Fått fler tv kanaler också inte illa det heller, vakande kvart över 5 i morse och kunde inte somna om, det var inte roligt.. Men försökte iaf så det slutade väl typ med att jag gick upp och upptäckte att vårat internet fungerade, en anledning till att inte försöka sova igen xD... 

Igår var jag och Jimmy med småsyskonen på cirkus det var helt okej faktiskt =)
Har inget mer på Hjärtat just nu, kanske blir något mer skrivande senare.. In till stan blir det nog iaf.. 

Peace Out And Take Care

2 JULI!

Sitter nu hemma vid mamma och skriver ett litet inlägg, kom precis hit.. Var så himla tråkigt att bara sitta hemma och glo så det fick bli stan en sväng idag också, ser bara hur pengarna flyger iväg när jag tänker på all bensin som går åt när jag håller på att åka fram och tillbaka såhär, men det får gå det.. Man kan ju inte bara sitta hemma och glo liksom.....

Så om en stund ska jag åka hem till syster för att umgås en stund med henne, vi ska prata lite kanske att vi ska åka till stranden i morgon om det blir finare väder än idag, inte för att det är dåligt idag men det skulle ju tydligen bli ännu bättre i morgon... =).

Jag har ett annat litet problem bara, JAG HAR KOLLAT RUNT I VARENDA AFFÄR PÅ GOTLAND OCH JAG HITTAR VERKLIGEN INGA SHORTS! Nu menar jag ett par vanliga lite "finare" shorts inte såna som man typ badar i utan typ i vanligt tyg.. tycker SÅ synd om mig själv för det, så om någon har någon idé om vart man kan hitta det så är det bara att säga till =)

Nu ska jag dra vidare Peace Out And Take Care

RSS 2.0