31 Augusti!

Sitter just och väntar på att mamma och mina två systrar ska komma hit.. :)
dom är nog här vilken sekund som helst så det blir ett lite snabbt inlägg nu innan dom kommer..
Vi ska fika och snacka lite skit och så som man brukar göra. ;)

Dom har bara varit här två gånger eller något sen vi flyttade in här (i Januari) så det var god tid att dom skulle komma hit nu igen.. 
Pappa har bara varit här en gång, men det förvånar mig inte, han var inte ens i våran första lägenhet fast att vi bodde där i 1½ år.. men det förvånar mig dock inte.. 

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. 
Peace Out And Take Care

30 Augusti!

Helgen gick väldigt fort.. 
I lördags var jag och Jimmy på slite marknad, hittade inget alls det är bara det gamla vanliga som är där jämt..
Sen åkte vi hem där ifrån, lite senare kom benjamin och alex förbi här och så kom vi på att vi kunde åka på slite marknad igen eftersom att det brukar vara fest där på kvällen.. Så det gjorde vi
Jag var nykter och körde, men det var ganska roligt ändå. :)

I går så bakade jag bullar, känner mig riktigt duktig faktiskt, första gången jag gjorde det helt själv. =).
Det blev ca 110 bullar.. puuh så jobbigt det var.. Men resultatet blev ju faktiskt ganska bra.. 

Idag bakade jag chokladsnittar och frös in alla bullarna för att dom inte ska bli dåliga och allt vad det nu heter.. 

I morgon kommer mina två systrar och min mamma hit och hälsar på, det ska bli jätte mysigt.. Hon skulle köpa med sig färskt bröd och lite hit så vi kan ta en fika och snacka lite skit..=)..

Det var väl en liten kort sammanfattning om vad som hänt denna helgen.. :) Ikväll blir det att kolla på fångarna på fortet och bara ta det lugnt. 

Peace Out And Take Care

28 Augusti!

Vaknade för en stund sen.. 
Nu sitter jag och stirrar på datorskärmen som vanligt.. eller jaa jag sitter med min lilla bebis i knät och glor in di den kanske man ska säga? :P tråkig kväll igår, Jag och Jimmy kollade på Beck, var ute på en långpromenad med Marwin, så fick Platina vara hemma.. 

Just nu är Jimmy ute och jobbar, hoppas att det inte blir regn eller så, så att han kan jobba i några timmar nu så det blir lite money.. 

Min farsa hörde av sig igår, när man talar om trollen brukar man väl säga?, jag pratade med mamma om han innan, jag blev faktiskt glad att han ringde och tänkte, "Nu kanske han ringer för att han faktiskt vill ta sig tid att bara prata lite med mig" och så fel man kan ha.. Fast jag tänker ju likadant varje gång han ringer att han kanske faktiskt vill ta sig tid lite för sin dotter.. 

Så fick jag den vanliga frågan som jag alltid får av han när han ringer, och vad kan det vara? "Kan du vara barnvakt i morgon" och han vet också att jag inte kan säga Nej, så jaa det blev ett Ja som vanligt, så det blir att vara barnvakt ikväll, kanske!           Frågade också om han hade något jobb till mig för att jag är i behov av pengar, då säger han att han inte har några pengar heller och bla bla bla.. Det gör mig JÄVLIGT irriterad!

Har märkt att många inlägg nu förtiden handlar om att min farsa är störd, men snart säger jag fan upp kontakten med han på riktigt, för en farsa håller faktiskt inte på så här, har jag rätt?

27 Augusti!

Sitter här och sitter, och glor in i datorskärmen, visst låter det härligt? ;)
Ganska långtråkigt är det väl kanske men ändå, vädret är fortfarande konstigt så det har ännu inte blivit att måla.. 
hoppas som sagt på att kunna göra det så fort som möjligt..

Jaha så vad händer i mitt roliga liv i helgen då? 
Tänk om jag det visste, blir det inte bättre väder så har jag funderingar på att ställa mig och baka bullar, men när jag gör det så blir det alltid minst dubbelsats och det brukar ju ta ungefär hela dagen då.. 
Sen funderar jag på att baka chokladsnittar också eller vad dom nu heter.. 
Eftersom att jag ändå inte har något annat bättre för mig nu för tiden så kan man ju lika gärna göra det..

Just nu sitter jag och försöker få tag på mamma..
Det är ju hon som har alla bra recepten i den där receptboken som jag egentligen borde få av henne, för den är grymt bra. xD..
Hur som helt så blir det nog att kolla på någon gammal beck film eller något ikväll.. :)


Peace Out And Take Care

26 AUGUSTI!

Seg med uppdateringen ibland känner jag.. 

Men så kan det lätt bli ibland.. 
Igår var jag hemma vid mamma och hjälpte henne att handla och fixa lite, sen efter det så fikade vi och pratade lite.. 
Sen åkte jag hem, somnade en liten stund, sen in och vara barnvakt till grannens barn medan Jimmy och grannarna åkte in till handledar kursen som man måste gå innan man får börja övningsköra. 

Och vad händer då denna regniga dag?.. Sitter och väntar på att dom där jäkla pengarna ska komma in på kontot så vi kan åka och storhandla, väntar också på bättre tider där det inte är regn och rusk ute, det är ju redan höst ju? det borde ju inte ha blivit det så fort, vart tog sen sommaren vägen? :O Vill ju kunna måla det där hemma vid pappa nu så jag får det gjort.. 

Satt och kollade runt lite på internet igår på skor också, hittade ett par som jag fastnade lite extra för som jag bara
MÅSTE köpa! typ nästa månad. xD 


Me like.. 450:- :))

24 AUGUSTI!

Ett snabbt inlägg.. 

Sitter här just nu, har försökt få tag i min pappa, och det går ju aldrig bra.. Han skulle ju ringa öronläkaren idag men han visste inte om han skull "komma ihåg" det, så jag skulle ringa och påminna han att han skulle ringa, han behöver nämligen själv gå dit också, Sen så skulle jag höra med han om det går att måla idag eller inte? 
Jag vet väl inte hur torrt heller blött det är i stan idag? 

Men eftersom att han inte svarar så vet jag inte vad jag ska göra? jag blir så JÄVLA irriterad att han inte bara kan ta upp den där jävla luren och svara i sin telefon!? Vad har han den annars till?, och jag vet det ibland när man ringt några gånger så helt plötsligt så tjuter det upptaget, andra har han minnsan tid att prata med, men inte med sin egen dotter..!! AGGRO! 

så nog om det, orkar inte skriva mer här just nu.. 
Peace Out And Take Care

23 Augusti!

Jag har problem med mina öron igen buhu :(

Hatar när det blir såhär med dom, så jag hoppas pappa får tag i örondoktorn i morgon så jag kan få gå dit och få hjälp än en gång.. Bara han är på Gotland nu, han brukar bara vara här en gång i månaden så får verkligen hoppas att det typ är imorgon eller något? :) 

Idag har jag varit hemma vid mamma och vi var en sväng på graven, är ju Fridas dödsdag idag, så vi var nere och satt blommor där.. mycket fint blev det. :) Sen så var vi i affären och handlade lite bröd och så, sen så åkte vi hem till min bror och fikade mysigt var det.. 

I morgon ska jag och Jimmy kanske hem till pappa och måla hans altan eller vad det heter? då tjänar man lite pengar iaf.. Sen kanske det blir så att jag och Jimmy tar en tripp till sthlm för att gå på gröna lund i mitten på nästa månad, men det återstår att se hur mycket pengar det blir över och så, men det hade varit mysigt att bara dra här ifrån ett tag.. :) 



Just det klumpiga jag sökte jobb som nå homeparty försäljare, men sen när är jag intresserad av det? :O 
Sen så ringde hon upp mig idag åh bara hej, jag hörde att du var intresserad.. 
Lite förvånad blev jag allt, jag menar jag söker bara allt som ligger ute och det där med att försöka få heminredning sålt är inte riktigt min grej om man säger så.. :P

22 Augusti

Tråkigt väder idag igen.. Inte alls så roligt.. :/

Jag och Jimmy funderade igår på att åka till ljugarn (igen) och bada och åka till raukarna 
och bara ha det lite mysigt, men det går ju inte när det regnar ute, eller klart att det går men det är inte lika roligt att hitta på något när det regnar ute.. 

Jag tyckte gott att det kunde vara lite sol.. :)

Snart dags för mig att äta frukost också, har inte bestämt mig än vad det blir, kan bli rester från maten igår, eller så blir det en macka, återstår att se.. ;) 

Nu ska jag inte tråka ut er stackare ännu mer..  Peace Out And Take Care

Tråkiga tider

Har tråkigt så har kollat på lite gamla bilder som jag hittade i datorn
Här kommer lite smakprov.. xD

Jag och min lilla Jimmy, för nått år sen? Haha



V.s 

På den bilden till vänster är min gamla tatuering på den till höger är den som jag har nu. :)

21 Augusti!

Då blir det ett lite snabbt inlägg nu så där på morgon kvisten.. Morgon?- nej det är kanske förmiddagen då 

Vet ännu inte riktigt vad jag ska göra idag, tänkte bara skriva lite nu innan jag ska äta frukost (a) 
Jimmy sitter och kollar på en skit tråkig film så jag försöker få han att fatta att han ska stänga av den nu så att jag kan få kolla lite på tv.. :)

Sen så återstår det att se vad som händer idag, vi måste ju hur som helst ta hand om "hingsten" Marwin och min lilla löpande Platina så att det inte blir valpisar så det blir nog kanske inte sådär jätte mycket som händer idag.. Fast jag står ännu fast vid det faktum att jag faktiskt vill åka och BADA! innan sommaren hinner ta slut helt och hållet..

Så jag skriver här lite senare, känns som att detta inlägg nästan är precis likadant som det igår, men det struntar jag i.. ;) 



Mitt sunda liv. xD

Hej igen allihopa. :)

Som dom flesta andra så tänker jag att nu när sommaren nästan är helt över, så ska jag börja mitt 
nya "sundare" liv, eller kanske inte sundare men med lite mer träning här och där.. 

Vi kan börja med ridning en gång i veckan..
Långpromenader varje dag! 
Vill också börja simma och gå på gym.. men vi får väl se hur det går.. :)
Det är bra att börja med att ha viljan att träna lite eller vad säger ni? 
Därför ska jag innan sommaren är helt slut trycka i mig lite extra cola och godis så att jag kan må bra över
att jag är så duktig eller något ;)

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, vi kan ju börja med att Benjamin och Alex kommer hit, får väl se om det händer något skojsigt, Jag skulle egentligen vilja åka och ta ett kvällsdopp, låter det inte skönt? :) Snart är det dags för kvällsmat också.. 

Min lilla bäbis (Platina) har börjat löpa nu också inte bra. :/ så hon bor förtillfället mest i hundgården medan våran "hingst" Marwin är här inne, men det går ju fint än så länge, nu är det bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills vi kan ha dom tillsammans igen.. ;)

20 Augusti!

Halloj, 

Sitter här och söker jobb för fulla muggar, visst är jag duktig? ;)
Ska snart åka in till arbetsförmedlingen och välja en jobbcoach.. Sen ska vi lämna in arbetsökar listan
och lite annat till unga vuxna så vi får money.. :) 

Svarar på alla kommentarer senare idag.. hinner inte göra det just nu.. 

Peace Out And Take Care

19 Augusti!

Det blev tydligen ingen teater igår.. Pappa hörde aldrig av sig.. Förvånad? - Nej

Idag var jag vid tandläkaren, min tandställning på baksidan hade gått sönder så det var bara till att åka in dit..
Snälla damen som hjälpte mig lät mig få det gratis. :D gud så snäll hon var, annars hade jag fått betala 500:- och vad skulle jag få dom pengarna ifrån?

Jag måste också betala skatten på bilen i slutet på månaden den är på 1400:-
Sen är det telia räkningen på 550:-
Sen ska mamma ha 1300:- av mig innan jul 
och så har vi sist men inte minst två telefonräkningar som sammanlagt blir 300:- 
Sen behöver jag egentligen till frissan och slinga och klippa håret 1450:- (det kan jag bara glömma)

Oj oj oj, jag känner mig fattig bara jag kollar på detta, :O Jag bara måste hitta ett jobb nu, svårt att få pengarna att räcka till när man lever under normen. :P 

Nej nu ska jag inte sitta här och beklaga mig mer, ska ta tag i livet och göra något vettigt idag.. 
Peace Out And Take Care

This is my life? :P

Sitter just och funderar på om det blir någon teater ikväll eller inte? 
hur som helst så spelar det inte så jätte stor roll då jag ändå har hört att den ska vara skit dålig, men samtidigt så hade det kanske varit lite kul att veta? 
Den börjar om 50 min isf och jag bor ju bara 5 min ifrån så det är ju bra med det..

Men jag har en sån "bra" pappa som verkligen har så jätte mycket tid med mig och så.. not
Kan tycka att han har kunnat höra av sig redan igår om hur det blir, med tanke på att han visste det redan igår, istället skiter han fullständigt i det och kommer som sagt antagligen höra av sig typ en halvtimme innan den börjar eller så hör han inte av sig alls om det inte blir något..

Skulle jag då säga till han att börja höra av sig i tid så ska jag ju faktiskt vara väldigt tacksam över att jag faktiskt får följa med han nu när han har fixat fribiljetter och allt... Men jag är ledsen det funkar inte så! Egentligen iaf, men han vet att jag inte kan säga ifrån till han så han kommer antagligen att hålla på så här hela livet.. 

Fick också frågan av han om jag sökt jobb på mc donalds men över min döda kropp som kistlock att jag skulle söka jobb där.. (sorry alla som jobbar där) men jag vill inte sponsra den kedjan, då tyckte han att jag skulle söka jobb på MAX istället, men vill inte jobba med sånt skit, då är jag hellre arbetslös kan jag säga!

Peace Out And Take Care

18 AUGUSTI!

Om det är någon som vill följa min blogg så


Följ min blogg med bloglovin ;)


Peggan! <3

Det blev ingen teater igår, den var inställd på grund av "vädret"  
Så konstigt egentligen, för det var verkligen fint väder igår kväll. visst att det hade regnat lite på dagen, men det var faktiskt fint väder på kvällen..

Just nu sitter jag och pillar med min nya blogg design, fråga mig inte hur det går, för det går inte alls bra.. ;) Väntar på att Jimmy ska komma in igen, för han är lite bättre på detta än vad jag är... Men en liten förnying av designen kommer nog upp ikväll eller i morgon, det beror lite på hur mycket tid man kommer få till det ikväll..

Förut idag körde jag
gräsklipparenstorvägen,
fatta pinsamt det var? haha, men ganska kul, alla bara glodde som fån, men det förstår jag, inte ofta man brukar åka gräsklippare på vägen. Vi hade ett släp också med en "flotte" eller ja det blev en flotte om man byggde ihop den lite! Det var meningen att vi skulle åka med den till dammarna för att vi skulle kunna åka på den, men gräsklipparen började lukta bränt och blev jätte konstig så det blev bara till att åka hem med den igen... 

Så var det då det där med en av mina kärlekar här i livet, min lilla Peggan har gått sönder.. :( 
Vad ska jag ta mig till? Det är 4gången den går sönder och jag har haft den i 1 år, inte okej. Speciellt inte när det kostar att laga den varje gång.. :/ så nu blir det väl att åka med bussen igen, om jag nu kommer ta mig in till stan alls nu när jag inte har någon bil längre. 


Peggan R.I.P ↑

Måndag

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg här.. 
Ska snart göra mig lite i ordning för det är teater som står på schemat ikväll
Fast är inte hundra på att det blir av ännu då det har varit dåligt väder hela dagen, fast nu börjar det klarna
upp och bli jätte fint.. 

Så snart blir det att göra lite mat, leta upp min gamla vinterjacka och klä på sig ganska varmt så att man inte fryser ihjäl ikväll, om det nu blir någon teater.. :P
Det var jätte mysigt hemma vid mamma idag.. :) Kan bli lite trött på en människa där ibland bara, skit tråkigt när folk är så himla själv upptagna så att dom blir " Jag Jag Jag Jag" egosentriska eller hur man nu ska säga? vet inte men det är lite jobbigt när allting är så jämt.. Huu 

Bilder och lite från igår kommer antagligen upp ikväll om min kamera har lust, för mitt batteri måste laddas upp, annars så får det bli bilder i morgon.. 


Peace Out And Take Care

Konstig bild på mig och mamma ♥

16 AUGUSTI!

Snart börjar det bli dags för en ny design här, denna är ju sjukt uråldrig och tråkig...
Ska bara få tummen ur arslet att göra det också, det brukar inte gå så bra direkt.. 

Så vad händer idag?, ska ge dogsen mat, sen ska jag börja göra mig i ordning, sen ner på stan för att hitta en present till mamma som fyller år idag och sen ska jag och Jimmy hem till mamma för att fira henne.. :) Kan bli en intressant dag det.. 

Så istället för att ligga här i soffan och lata mig och skriva ett litet kort inlägg här så ska jag börja göra lite nytta,

Uppdaterar mer senare, kanske att jag börjar spåna på en ny blogg design också då jag tycker att denna är helt sjukt ful.. :P 

Peace Out And Take Care

15 AUGUSTI!

Sitter här med mitt PMS humör igen.. Haha, undrar faktiskt varför man blir så grinig? 
Känner ju knappt igen mig själv, det är lite läskigt faktiskt

Idag var det sista dagen på medeltidsveckan för i år, så det blev väl att åka in en sväng då vi inte hade något bättre för oss.. Det var ju trevligt en liten stund iaf, tills jag blev irriterad på någonting och åkte hem.. Haha. Jaa så har det varit så jäkla varmt idag så vi tog med hundarna till stranden, som vi vet så blir det alltid kaos när vi ska göra något med hundarna för min lilla kärlek Platina är alltid så ettrig inte roligt
Hon badade och skällde lite om vart annat, Marwin fick syn på en löptik och ville gärna bli lite närmare vän med henne.. 
Men vi ville ju inte ha några valpar haha, så dom fick inte bekanta sig med varandra.. Efter vi hade varit på stranden så blev det att åka hem och göra mat, Tacos blev det, IGEN? jaa tydligen haha
Sen blev det faktiskt att kolla lite på film, sen en promenad med hundarna det var myspys

Och nu vet jag faktiskt inte vad som händer? är ganska trött efter dagens bravader så det blir nog att trycka i mig mängder av choklad för det tycker jag att jag behöver. =) 
Och sen blir det nog att kolla lite på O.C för ovanlighetens skull. ;) 

I morgon fyller min kära mor år, så då blir det in till stan och gratta henne, först kanske vi ska hitta en present, vet heller inte riktigt vilken till vi skulle dit, men det ordnar sig nog med det

Peace Out And Take Care


14 AUGUSTI!

Irriterad, mensverk, ännu mer irriterad, och sen är jag irriterad.. :P Låter som en bra dag.. 

Det är inte kul att vara såhär irriterad som jag är just nu faktiskt, det är skit tråkigt och jag behöver typ lite choklad eller något? ;) är fortfarande skit irriterad på Jimmy som är helt jävla galet efterbliven!

Idag är det tydligen bakluckeloppis i stan, vi får se om jag tar mig in på den eller inte, det där med loppis är inte riktigt min grej.. vet inte varför egentligen? jag menar man kan ju hitta fina saker, men det känns ändå inte som "mitt" sen när jag har fått hem det igen. Eller så blir det kanske att åka och bada eller något idag... 



Ska se till att söka lite jobb igen snart de är nämligen dags att lämna in papper på det nu i slutet av månaden.. 
Hur som helst så orkar jag inte skriva något mer här just nu.. 

Peace Out And Take Care 



Fredagen den 13 kan man lugnt säga!

Sitter här ute på landet i min ensamhet.. Inte alls så roligt faktiskt!
Min "Kära" pojkvän som jag just nu är riktigt irriterad på frågade mig förut idag om vi skulle hitta på något ikväll, jag ville ha en svar på vad vi skulle göra isf? eftersom att det inte händer speciellt mycket.. Efter en stund så har han hört av sig till sin kompis och bestämmer sig för att dra in till stan, Lite förvånad blev jag 
Och helt plötsligt var det
hej då
jag måste till bussen som gällde.

Ja han lovade dyrt och hederligt att han skulle ta bussen kl 21.40 hem.. Han visste att jag skulle sitta hemma och vänta på han, Sen hör han av sig nu för ett tag sedan och säger, Hej jag tar den sista bussen hem.. Vilket är en buss som går kl 00.40 inatt.. Så JAA jag blev faktiskt fruktansvärt irriterad, självklart ska han få göra vad han vill och allt vad det nu heter, MEN LITE FRAMFÖRHÅLLNING TACK! och ja ni tycker säkert att jag låter som värsta tönten nu när jag faktiskt tycker att han har gjort fel.. Men vet ni? Det skiter jag i isf.. För jag tycker att han har gjort fel!

Fråga inte mig om vi ska göra något ikväll och innan vi hunnit prata färdigt komma på att han ska åka in till stan med någon annan.. och lova inte att ta en buss hem och istället komma på att han inte alls tänker ta den! 

Så hur som helst så blev jag dissad av min pojkvän ikväll, så här sitter jag och glor och har inget att göra, känns inte allt för roligt ska underhålla mig själv tills kl 1? eller vem har sagt att jag tänker sitta uppe och vänta på han, kan lika gärna ta en fet sömntablett och gå och lägga mig, vad låter bäst? :P 



Min stora kärlek här i livet Platina ♥

12 AUGUSTI!

Men Hej på er.. ;)
Idag händer nog inte så jätte mycket, ska kolla lite på the oc för jag fick det färdigt igår. :D Har börjat att se lite på säsong två men den är inte sådär jätte intressant så jag ser bara lite åt gången haha.. 

Senare idag ska jag till arbetsförmedlingen 
Wish me luck.. Det är ju intressant har inte varit där ännu och hade en tid i slutet på Juni, hon var sjuk då, och nu har jag en tid igen. Det var inte alls långt mellanrum, men men... 
Jag vill ha ett jobb nu :) Tänk att sitta hemma hela hösten annars, inte alls roligt kan det vara.. :P 

Kanske ska åka förbi mamma en sväng sen
Det hade kanske varit trevligt att hälsa på henne lite. :).. Vi var ju nere på medeltidsveckan häromdagen. Men det var inte alls sådär jätte mycket att se, så vi åkte och lunchade istället. :D Myspys det, Fick reda på att min systers dotter hade löss (igen) snacka om nojig jag blev, så jag satt mig och läste om huvudlöss förut.. Men hittade inte det jag sökte, jag undrade vart dom kommer ifrån, inte hur dom lever för det skiter jag i. xD.. Hu nu tycker ni säkert att jag låter som värsta äckelungen, men det var faktiskt inte jag som hade löss.. 

Så nu ska jag väl kolla lite på min fantastiska serie innan jag ska åka in till stan,
Jag känner mig inte ett dugg peppad för att gå på arbetsförmedlingen sen, men har inte mycket att välja på så det blir bara att bita ihop. ;) 


Medeltidsmarknaden. 

Platt hår eller vad? Haha.

Peace Out And Take Care

11 AUGUSTI!

Har ont.. Vet inte när skiten ska försvinna? 
Kan inte förklara för någon hur det känns heller? Det är en sån konstig känsla, det typ känns som att det skär in under mitt bröst, fast det känns typ som att det är en bubbla eller något som åker omkring.. Aa ni hör, sjukt svårt att förklara, men ont som fan gör det iaf.. 

Så idag händer det antagligen inte alls så mycket, jag väntar som sagt fortfarande på att mitt paket ska komma, för det har fortfarande inte gjort det, skickade efter det förra tisdagen, 1-3 arbetsdagar skulle det ta men jag tycker att det har tagit 7 arbetsdagar, har ringt till posten två gånger också, men dom vet ingenting.. Men men, om det inte kommer idag så får jag psykbryt.. 

Har snart fått ner alla säsonger av O.C på datorn. :D Fett nice, visst att jag har sett första men kunde lika gärna ta ner alltihop för antar att det skulle gå fortare, det har nog också tagit en vecka, för att komma någon stans haha.. Men SNART är det färdigt och då kommer jag titta sönder på det. :D 

Nej nu blir det att kolla lite tv och bara chilla lite, Jimmy ska antagligen in till Hansa idag.. :/ Trist tycker jag haha, men han måste ju dit iaf tyvärr.. 
Peace Out And Take Care

9 AUGUSTI

Nu är jag tillbaka.. ;)
Vi var ju på fest i lördags, det spårade ur totalt som det alltid gör när Jimmy dricker, men whatever, 
och igår var han full och bakis hela dagen, så det blev inte alls mycket gjort, det var inte speciellt bra väder
heller så det blev att ligga hemma och kolla på film :) Mysigt..

Vi kollade igenom hela serien av tusenbröder om det är någon som kommer ihåg den serien, den gick typ på 1an 2001 så det är ju ett tag sen.. Jag tycker den är jäkligt bra iaf. :D

Idag har vi inte gjort så mycket heller, vi var inne i stan en sväng och åt lunch, vi skulle nog egentligen göra lite
mer saker men utan motivation så det blev väl att åka hem igen.. men det gjorde inte så jätte mycket...
I morgon blir det att åka in till stan igen, för då blir det att kolla in dårarna som leker att det är medeltid här


Med andra ord checka in medeltids veckan.. Med Mamma, Jimmy, kanske stora syster, min andra stora systers barn Julia.. Det blir säkert intressant eller något =)

Och nu blir det snart sängen, för det blir upp tidigt i morgon eftersom att mamma alltid är piggast på förmiddagarna.. 

Peace Out And Take Care



7 Augusti

Tro det eller ej, men det spöregnar verkligen här. :((
Det är inte alls roligt måste jag säga, vi får väl se hur det blir med smaklösa spelningen idag.... 
Den blir antagligen inställd och jag som behövde tjäna pengar. :( men vad ska man göra åt det då? får väl leva på mina fattiga pengar som jag har kvar denna månaden haha.. 

Ikväll blir det iaf att åka iväg till den där festen i lärbro hur som helst.. Som sagt blir det inte smaklösa så får vi väl åka till den istället eller något? 
Hur som helst så ska jag bort till klosterruinen klockan halv 5 för att kolla hur det blir, regnar det bara lite ute så kommer dom antagligen att spela ändå, regnar det mycket så kommer det inte bli någon spelning så nu får vi hoppas jätte mycket på att det slutar regna snart..=) 

Vi ska snart åka in till stan och gå på bolaget också, för lite dricka behöver man ju alltid ha med sig om inte annat.. :P... Vi måste bara vänta på att grannen ska vakna så att Jimmy kan gå in dit och hämta pengar först.. :P

Peace Out And Take Care

Fredag!

Det har inte hänt så mycket idag heller för ovanlighetens skull ;)
Inte känns det så jobbigt att det inte händer något speciellt heller, det är ganska skönt faktiskt. :D 
Så i morgon händer det lite mer iaf, då är det Smaklösa för sista kvällen.. hoppas på att det blir en jävla massa folk.. skulle vara roligt.. :D Ska väl kanske ta med mig kameran för en gång skull så ni kanske kan få se en bild på det vackra bandet? haha.. Det återstår att se om det blir några kort eller inte.. 

Sen efter smaklösa är det någon fest i lärbro? tror jag att det var iaf.. Jag och Jimmy åker nog dit en sväng iaf, vi har fått tag i en som kan köra också så då kommer vi hem klokt igen och allt sånt där.. Hundarna får vara i hundgården sålänge. =) men det brukar dom inte lida av speciellt mycket.. 

Och vad händer ikväll då? Jag måste bara åka in till stan för att köpa choklad, Känner mig så jävla sugen på det, haha så det blir min lilla uppgift ikväll, det stänger ju vid 10 så jag måste åka in snart. :) 
Väntar bara på att Jimmy ska bli färdig i duschen..

Och nu är han färdig så får kasta oss in i bilen och åka iväg =)
Peace Out And Take Care

Torsdag

Jag har bara sååå tråkigt just nu.. så jag skriver ett litet inlägg nu då.=)..
I morgon är det kubb vm i rone.. Vet inte om man ska dit eller inte? Jimmy var lite sugen på att dra dit, men jag kommer antagligen att köra isf, hatar dagen efter när man har druckit liksom, och hur ska vi annars ta oss om jag inte kör? då måste vi be någon annan och betala massor med pengar. Det har jag ingen vidare lust med..

Idag har det inte hänt alls mycket, dom från Telia var faktiskt här förut, och gissa vad? NU ÄNTLIGEN funkar det som det ska. :D Vi får väl se hur länge det funkar också, men får hoppas på att det kommer göra det länge iaf... Så vad händer ikväll då gott folk? är det någon som ska hitta på något roligt? 
För min del vet jag inte alls vad som händer, Jimmy stack iväg till en kompis och här sitter jag och glor..

Hoppas såklart på att få det där samtalet idag, och så hoppas jag såklart på ett positivt besked. :D Men det återstår att se, man ska liksom inte ta ut någonting i förskott.. Det har jag allt lärt mig när jag var liten...

5 AUGUSTI

Bara för att jag råkar vara lite trött idag.. xD..
Jag gick upp för en liten stund sen, drömmer så mycket konstigt på nätterna så att jag ännu är så sjukt trött när jag vaknar haha.. men det ska väl antagligen vara så? 

Väntar på mina spel från cdon ska komma, Jepp jag är en tönt som spelar spel ibland..  :D
Men det är ju någon underhållning iaf.. 

Hur som helst så håller TELIA ÄNNU PÅ ATT KRÅNGLA! fattar ni?
Det är två månader sen jag startade skiten, tv:n och telefonen fungerar fortfarande inte och internet går fortfarande 6 mbt för långsamt.. Vilket kap man har gjort va?
så nu ringer jimmy för ungefär 50gången för att få igång skiten igen, och det roligaste av allt, dom säger olika saker allihopa och det händer inte ett skit iaf, ännu bättre att det kostar pengar att ringa från min mobil.. 
Det blir faktiskt ganska så dyrt så Telia KYSS MIG I RÖVEN! Antingen så fixar dom skiten idag, eller så säger vi upp det och det är NU! 

Tisdag

Idag har jag och Jimmy varit på stan
Jaa alltså efter han hade varit på hansa utbildningen färdig.. Jag bara "Åh Jimmy det är jätte mycket rea på stan nu klart att vi måste kolla läget"
Och oj så fel man kan ha, först tog det tid att försöka hitta en parkering, för alla verkade vara på stan just idag?, jag tycker gott folk kan ligga hemma och kolla på film när det regnar ute, HAHA..
Och rean var typ slut allt stans

Hur som helst så tyckte jag faktiskt att jag själv var värld lite saker idag så det slutade med att jag kom hem med en ny hårtork (har bara en resehårtork sen innan) en locktång eftersom jag slarvat bort dom i flytten och så en hund matskål till min lilla tini wini. Jag var också snäll och köpte ett spel till Jimmy som han så gärna ville ha, som han nu suttit och spelat hela kvällen  xD.. 

Jag köpte också två "kaffe glas" eller vad man nu brukar kalla dom för? inte för att jag dricker kaffe men eftersom att höstkänslorna börjar komma så vet jag ju att det snart börjar bli dags att dricka varm choklad så det är ju något positivt. =)

Och så har jag köpt Shampoo och Balsam från Franck Provost, kul att testa något nytt, vem vet det kanske funkar jätte bra till mitt hår? :) Mitt hår börjar se fruktansvärt ut med denna utväxt nu, men jag och Jimmy har ju en överenskommelse och jag tänker inte vara först med att bryta den.. :P. 



I morgon är det återigen Smaklösa och sen är det på lördag också, sen är jag av med den skiten för i sommar. :)

Har varit duktig och sökt lite jobb idag också.. nu är det bara till att vänta på svar Wish Me LUCK!


3 AUGUSTI

Vet jag vad som kommer att hända idag?
Nej jag har faktiskt inte en blekaste aning, jag funderar på ifall det var idag jag skulle hem till mamma? eller var det en annan dag?, Kanske att jag bara ska vara så allmänt tråkig så att jag sitter hemma och glor på film hela dagen?, jag tycker att det låter som en väldigt bra idé :D. 
Men vi får väl se hur det blir som sagt. Ska ringa och prata med mamma och se vad hon säger om alltihop. :)

Jag börjar bli hungrig också men som vanligt så vet jag aldrig vad jag ska äta, speciellt inte när jag är själv och får panik för att det inte finns något hemma, eller klart att det finns hemma men det är inget som jag är sugen på iaf.  Varför ska man alltid vara så kräsen? det är en bra fråga... 

Jag har börjat kolla på hela serien av O.C igen, det är fan rätt roligt att kolla på, eller hela? vi behöver inte överdriva jag har börjat med första säsongen nu, tyvärr så åt min kära Platina upp dom resterande säsongerna när hon var valp så jag får väl nöja mig med ettan nu fram tills jag hittar dom andra 3 till ett billigt pris någon stans.. 

Var ju på bio igår och såg bröderna Karlsson, den var faktiskt väldigt bra. bättre än man hade vågat hoppas på iaf. brukar oftast bli besviken när jag går på bio, men denna gången blev jag verkligen inte det.. :) 
Jag säger bara en sak! Se den.:) 


En helt jävla vanlig MÅNDAG

Nu är det väl ändrade planer som vanligt.
Här vågar man aldrig hoppas på någonting för det kan ju faktiskt vara så att det inte händer iaf..
Hur som helst så skulle vi ju hitta på något idag, Jag frågade Jimmy om vi två skulle gå på bio.. Han säger, jag ska bara gå in och fråga grannarna om dom vill följa med också, efter han gjort det så blev det till att boka biljetter till allihopa då.. Jaa och sen försvann han igen för att tvätta en lastbil och vad gör jag? JO GISSA? sitter och väntar på han som vanligt! Inte nog med att han alltid försvinner han lyssnar heller aldrig på vad man säger, hallå har hjärn cellerna tagit slut eller något? eller har du aldrig haft några?
Och det bästa av allt, vill man ha reda på någonting så får man fullständigt dra ur han vartenda lite ord, eller heter det kanske bokstav?

Hur som helst så ska vi se bröderna karlsson, får väl hoppas på att filmen är bra..
mitt humör kanske blir lite bättre då också, men hallå vadå jag kommer snart? och har väntat på han i en och enhalv timme nu, vem bryr sig? antagligen ingen, ville bara få ur mig lite ilska innan.. xD

Peace Out And Take Care

2 Augusti

Jaha, då regnar det igen.. Inte alls roligt.. Vet inte vad som händer idag, Jimmy frågade mig förut om vi skulle på någon "hästtävling" i sjonhem, men det var ju ingen hästtävling som stod utan turridning, vet inte hur man kan läsa så fel? haha.. Hur som helst så kostar det ju ganska mycket pengar så vet ännu inte hur det blir med den saken. .xD 

Han frågade istället om vi skulle paddla kanot men nej tack.. =) jag har verkligen ingen lust med det, kul om man skulle ramla i vattnet och ligga där och dö, kanske inte dö men kallt lär det ju vara iaf... 

Så nu får jag väl försöka prata lite med han här, vilket inte brukar gå speciellt bra, så får man väl se vad som händer sen.. 

Peace Out And Take Care

1 Augusti

Tänk att det redan är första augusti idag?. Jag vet inte riktigt vart den här sommaren har tagit vägen? Känns inte som att man har hunnit med att göra speciellt mycket den här sommaren. :S 
visst har man gjort en del saker men inte alls så mycket som jag egentligen skulle vilja göra.. :P.. 

Men men hur som helst så blir det att åka till stranden och bada en sväng idag, jag tycker inte man bara ska sitta inne och glo när det är så fint väder ute.. Sen blir det nog kanske en promenad med hundarna ikväll när det är lite svalare ute, stackars min lilla platina med all päls blir ju jätte varm.. 

Så just nu sitter jag och väntar på att Jimmy ska komma hem igen, han är ute på roma och kör cross roligt roligt, eller inte.. 

mer uppdatering senare.. 

Peace Out And Take Care

RSS 2.0