29 Oktober!

Hej på er alla snygga.. 

Här är allt bra idag, fått till baka det här jäkla skiten med öronen igen bara, men får hoppas på att det försvinner snart.. 

Så vad har då hänt den senaste tiden då?, I onsdags var jag vid frissan och jag vet inte om jag tyckte att hon gjorde ett sånt jätte bra jobb då hon klippte av 5 cm av mitt hår och gjorde mittbena, sen när fan har jag mittbena liksom? så fick säga till henne flera gånger om hur jag ville ha det, som att jag inte redan sagt det från början? 
Hon klippte det dessutom så att det blev en rak kant nere runt om allt, men skitsamma nu ser det ut så

Färgade håret igår då, Det ser väl lite bättre ut än innan kanske, men färgen vill inte bita på vissa ställen i håret så att endel fläckar som var förragången finns ännu kvar men sånt är väl livet kanske.?

Så idag händer inte så jätte mycket, ska väl bara försöka vila upp så att mina öron blir bättre för ikväll smäller det. :) 
Då blir det halloween fest här och jag hoppas på mycket trevliga folk och riktigt drag.. 

Vad ska ni själva göra på "Halloween"? :)



Peace Out And Take Care

26 Oktober

Heej.. 
Vad händer?
Ligger just nu på soffan och kollar runt lite på datorn,
Senare idag blir det att åka till Visby för att Jimmy ska på ett möte och jag får väl åka hem till mamma så länge, sen så blir det att kolla om våra pengar har kommit in, det hoppas jag såklart på. :D 

Då blir det att boka klipptid, och storhandla och kolla på stan om vi kan hitta någon outfit till halloween.. skrämmande.;) och kolla efter lite annat också, såklart blir det lite godis nu när det är så billigt också.
Jag ska nog färga håret i veckan också, för nu är min hårfärg helt åt helvete, den är helt fläckig och dan, så det blir väl att slänga i en mörkare hårfärg och hoppas på att det inte blir grönt då jag nästan har blont hår igen. :/

Vi får hoppas på det bästa iaf. :)

Nej nu blir det att hoppa in i duschen 


Så ser hårfärgen ut jag köpte nu, vi hoppas på ett bra resultat. 

Peace Out And Take Care



23 Oktober

Halloj..
Vad händer här dåå? ^^
Idag har jag och Jimmy varit inne i stan och kollat lite, och vi hittade typ ingenting..
Jimmy ska hitta en vinterjacka men jag har ju redan löst mitt problem så det känns ju skönt


Ikväll blir det nog en såndär tråkig hemma kväll igen, men det får gå.. :)
Vi har lånat ett nintendo wii från grannen så det blir nog lite spel och sånt ikväll, verkar ju inte gå så mycket kul på tv och så ändå.. 

Jimmys mamma är på Gotland i helgen också så hon har varit här och kollat hur vi bor, och så fick vi lite såna där chokladbollar som man köper i affären 21 st eller något sånt. :D 

Men nästa helg då kör vi,. :) då är det ju halloween och allt, och då blir det party i mitt och Jimmys "lilla" hus haha.. 



21 Oktober

Halloj. :)

Sist jag skrev så skrev jag om att jag behöver en ny vinterjacka och nya vinterskor, men då hade jag glömt bort att jag har väldens och då menar jag världens bästa mamma♥♥

Vi var en sväng nere på stan och jag tog ett kontoutdrag, sen så var vi inne på dinsko, och jag kollade på stövlarna som jag visade sist, tyckte dom var fula och obekväma att gå i, dom liksom drog av en strumporna på något vis, hade valt dom för att dom var billiga så mamma skulle slippa köpa ett par dyra skor till mig. :)
Hon blev sur och sa att dom kunde jag inte ha.
Hon hittade ett par stövlar som hon gillade och så gick vi vidare, Sen hittade jag helt plötsligt en vinterjacka, och mamma köpte den till mig.. :D:D,
sen sa hon till mig att vi skulle åka till skokanonen istället för att kolla på ett par skor,hittade inga skor där heller inte i min storlek för dom var slut, hittade ett par skit snygga skinnstövlar som var fodrade men dom kostade 650 så då kunde jag ju inte ta dom, men mamma tyckte att det skulle jag visst ha så hon köpte dom också (förtidig julklapp) Sen var vi inne på ica maxi och handlade där fick jag ett par mjukisbyxor. :)

Hemma vid mamma fick jag sen två tröjor som hon tyckte att jag skulle ha, och glad blev jag, dom var dock lite stora men det skiter jag i!

Vad tycks? :D
Ibland är det faktiskt roligt att få vara lite bortskämd, men det hade känts bättre om min "Kära" far kunde hjälpa till någon gång, lite jobbigt när mamma ska behöva göra det jämt.. 

Men tack till henne iaf, 

Peace Out And Take Care


18 Oktober

Hej alla glada. Jag och Jimmy har fixat in våra papper så att vi snart ska få in våra pengar, det är tummen upp.:)

Inför vintern så finns det faktiskt några saker som jag behöver. 
1. En ny vinterjacka
2. Nya vinterskor
3. En Mössa. 

En ny vinterjacka får det bli vid pengar nästa månad då jag faktiskt har min högsta prioritering till att gå till frissan nu eftersom att jag faktiskt har väntat i 2 månader för mycket. Mitt hår har nu börjat bli kluvet och sådär jobbigt torrt i topparna så att det inte finns mycket att göra åt, lite jobbigt när inte ens min hår olja fungerar längre.. Så det är vad som kommer hända. :)

Nya vinterskor ska jag kanske få av mamma i morgon. :D har valt ut ett par sån där jätte fula stövlar som jag tänkt att jag ska ha i vinter, inte min stil och något jag verkligen inte tycker är snyggt, men det skiter jag i vill för en gångs skull ha ett par varma skor i vinter och det tror jag att dom här är. :) 

Så Hiss eller Diss till dessa skor?


Så i morgon blir det att åka och se om dom finns kvar i min storlek, dom svarta i denna modell är faktiskt helt
utesluten för min del, denna färgen är den enda jag skulle kunna tänka mig, nu har jag iofs inte sett dom svarta skorna ännu, man ska ju aldrig säga aldrig right? ;D

Peace Out And Take Care

17 Oktober!

Jag kan bli så jävla trött och frustrerad!
Jag vet att man inte ska lägga ner energi på människor som bara är ute efter att förstöra för en,
Men på något vis så verkar det aldrig som att jag blir av med dom?! 
Vad är det jag gör för fel som gör att folk alltid ska hålla på och förstöra? jag blir bara ledsen och fruktansvärt trött, Jag är väl värld ärlighet och uppriktighet som alla andra? jag fattar inte grejen, det är som att jag har hamnat i någon ond cirkel där folk ljuger säger upp kontakten och sen så fortsätta och höra av sig? Anklaga mig för massor med konstiga saker som inte alls stämmer and you name it!


Nej nu börjar det bli dags för lite förändring.. Men snacket går på en liten ö, jag kanske är lite för god trogen fast att jag har svårt att lita på folk, men nu är det nog ta mig fan stopp på riktigt, nu kommer jag snart inte våga öppna käften för att jag är rädd att folk kommer ljuga, jag har varit med om för mycket skit och det gör
ont!




15 oktober

Hej, ett tag sen jag skrev sist igen, vart så irriterad efter att jag hade varit på ridningen så att jag hade ingen lust då, sen så fick jag typ vara barnvakt åt pappas ungar och bla bla bla, han har lovat att jag skulle jobba av ridningen för han eftersom att jag inte har råd med den själv, det är ju inte direkt billigt, vi pratade om det redan innan sommaren och jag har varit barnvak as mycket och ställt upp som fan på han, och ändå så vill han ge mig det som är kvar i julklapp. Han är inte känd för att vara generös direkt, eller han har sina stunder, men just nu är han ju så jävla fattig, därför ska han åka till indien den 5 november. :P 

hur som helst fick jag rida tråkiga albin i tisdags igen, får jag han nästa gång också så kommer jag fan säga till!! 

En bild på han.
Om Hästen:
Albin är en häst som väldigt snabbt blir favorit. Han har fått många unga ryttare på fall under sina år på gården och trotts hans lite tjuriga sätt mot andra hästar är han en underbart mysig karaktär.


står det på hemsidan, jag som har ridit sen jag var 6 år gammal känner kanske inte för att ha en barn häst?? 
jaja, 

Ikväll är det idol som gäller, så rösta nu på Olle allihopa. :)
Peace Out And Take Care
Om Hästen:
Albin är en häst som väldigt snabbt blir favorit. Han har fått många unga ryttare på fall under sina år på gården och trotts hans lite tjuriga sätt mot andra hästar är han en underbart mysig karaktär.


12 Oktober

Blir ett lite snabbt inlägg nu, har inte skrivit på några dagar, för jag har verkligen inte haft någon ork till det, ska snart byta om och dra iväg till stallet, ska bli kul tror jag...??? fast fick ha Albin förra gången vilket inte alls var roligt, en stor jäkla nordsvensk häst, riktigt jävla ridskolehäst, som man liksom inte riktigt kommer åt, eftersom att han är så stor så har jag som är så lite svårt att rida han som jag egentligen skulle vilja, men sånt är livet, hoppas att jag slipper det idag iaf.. 

Så jävla kallt det börjar bli nu också, när börjar man använda vinterjacka? haha, jag har helt tappat fotfästet på jorden känns det som ibland.. Hittar dock ingen vinterjacka som faller mig i smaken, och om jag gör den så tycker jag att den är alldeles för dyr.. 

Peace Out And Take Care

9 Oktober!

Här sitter jag och glor igen, och gissa vad jag gör? väntar på Jimmy som vanligt, det känns fan som att jag inte gör annat än att vänta på han, och dessutom skiter han ändå bara i mig och drar iväg så fort det händer något, han skiter väl i att jag alltid sitter här helt jävla själv, tänkte att vi kanske kunde göra något idag då det faktiskt är lördag.
vad gör han? åker till en kompis, vad gör jag sitter här helt själv.. 

Igår pratade jag med han om detta, han åkte hem till sin mormor, stannade där en stund, kom tillbaka, ut och klippte gräset, ut och gick promenad med hundarna, och sen så pratade jag med han om det igen, det blir lite bättre sen idag var det dags att skita i mig igen, han jag ens gå upp?, jo vi var ju faktiskt inne i stan och lämnade ett släp först, och sen så var vi hemma vid 12 sen så drog han, och jag får sitta här och vänta hela tiden...

Han tror att jag blir sur för att han ska träffa sina vänner och bla bla bla, men det handlar inte om det, det handlar om att han skiter fullständigt i hur jag mår och att jag bara sitter här och glor, jag kan ju inte ta mig någon stans direkt.. 

Vet inte hur länge jag ska orka med det här?, vad är det han inte fattar? snacka om att ha noll empati!

8 Oktober

Känner mig typ lite känslomässigt avtrubbad. 
Det händer inte så mycket, och man säger ofta att det blir inte bättre än vad man gör det till och allt vad det nu heter, men prova själva att sitta på landet med en trasig bil och med en buss som går till stan en gång kl 11.10 och när nästa buss går till stan 14.40. och det ogillas att det kostar 50kr fram och tillbaka.. 

Då kan man inte bli annat än lika negativ som jag, eller skulle kanske inte kalla mig för negativ utan kanske att jag bara har blivit förslappad av att sitta här, blir inte bättre av att typ den ända människan jag pratar med är mamma i telefon ibland och då är det ett evigt gnäll om att jag faktiskt ska laga min bil och bla bla bla, eller så är det Jimmy när han väl är hemma, då är jag ju jävligt prat glad eftersom att jag inte haft någon att prata med på hela dagen. 

Sen så är det ju dom dagarna jag försöker prata med pappa också, som jag brukar få ringa en si sådär 20 gånger innan han svarar och som max har tid att prata i telefon i 5 min och egentligen inte bryr sig ett dugg om vad man har att säga.. 

Så här roligt ser mitt liv ut att vara just nu, hoppas på att jag bara kan få ett jävla jobb eller en praktik plats nu så jag bara slipper det här med att sitta hemma och glo, vill ha en vardag och det trodde jag aldrig att jag skulle säga när jag slutade skolan.. Då tänkte jag bara FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI! och nu sitter jag här.. 

Peace Out And Take Care


7 Oktober

Det är verkligen så kallt, usch jag fryser typ hela tiden,

Sitter nu och väntar på att Jimmy ska komma hem, han är på körkorts teori ikväll igen, är tydligen två kvällar i veckan, tråkigt att sitta här och glo tills dess, inte för att det händer mycket mer när han är hemma men ändå ;)

Så ikväll så ska jag inte göra alls mycket, kolla på robinson när det börjar och sen så ska jag kolla på det som går på 4an efter, kommer inte ihåg vad det hette... Känner mig lite nere också vet inte varför? Men så kan det ju gå ibland också 



Jimmy och söta Milio för något år sedan!

Japp

jag är PMS kossan själv. hu vilket humör jag är på.. Vilken tur att det finns choklad hörrni. :D.

har blivit helt frälst i japp av någon konstig anledning som jag just sitter och mular i mig, fan vad gott det är. Haha, Jag hade fan gått under om det inte fanns choklad, och just nu känner jag verkligen att min Japp gjorde min dag.. ;)

Min dator håller fortfarande på och krånglar och trycker av sig själv på massa skit.. :P



Roligt jag har!

Hade tråkigt förut så tog några bilder, haha inte direkt snygga, men tänkte bjuda på någon iaf. ;) 





Haha Fjortis xD Men kan jag få vara det ifred eller? hehe, har man tråkigt så har man.. ;) 
Nej nu ska jag snart dra iväg till stallet iaf.. :)

Laptop

Har äntligen fått igång min kära laptop.  Jag är så glad för det just nu. :D

Det som stör mig lite med det är att den håller på att "trycka" massa helt själv så ibland när man skriver så bara börjar den helt plötsligt skriva mitt i en mening och att den trycker sig in på sidor själv lite då och då är väl inte heller så jätte roligt, men det skiter jag i. huvudsaken är att den funkar.. ♥♥



Har ungefär en sån tror jag? hehe 
Peace Out And Take Care

RSS 2.0