30 November

Det var inte igår som jag uppdaterade direkt.
Men nu sitter jag här ny duschat och laddar upp in för stallet, ja jag vet det låter lite konstigt att duscha innan man ska till stallet men jag frös, så det får bli en dusch till sen efter. :) Får hoppas på att man kommer ut med bilen bara, med tanke på att det är helt igensnöat här på gården. 

Idag har jag och Jimmy varit ute och gått med Platina, guud vad snö det har kommit, egentligen tycker jag inte om snön, men jag kan inte låtabli att tycka att det är lite mysig nu. :) Snart är det jul också, lite ångestladdat för min del, men så kan det vara ibland. :P kommer upp lite bilder senare från våran promenad. haha

I morgon ska jag till min jobbcoatch för sista gången och ja det har inte gett mig ett skit att gå vid en om jag ska vara ärlig! men jag måste ju gå så det finns inte så mycket annat att välja på.

Nej nu ska jag snart gå och torka håret och smörja in mig man blir ju så himla torr när det är kallt ute. 
Peace Out And Take Care

24 November

I morgon så ska jag faktiskt börja träna. :) visst är jag duktig? 
Jag och Jimmy ska gå och simma i en timme, och det ska vi börja göra minst två gånger i veckan, sen så väntar jag på att han ska ta in min träningscykel så att jag kan cykla på den och så träningsbänken så jag kan göra mina situps, jag vill ju hinna bli lite fitt till sommaren. :)

Eller okej, jag vill inte känna mig så tjock hela tiden så då är det ju en bra idé. 
Så nu ska vi ut och gå en promenad i regnet här. :) 

Peace Out And Take Care

23 November

Heej!
Såg ju We Will Rock You i Fredags! Tyckte faktiskt att den var riktigt bra! eftersom att jag är ett stort Queen fan också. :D
Som sagt så såg jag den i London när jag var 15 och då var jag kanske inte riktigt hundra på vad det var för handling i den, men nu klarnade det lite efter att ha sett den på svenska, Tack och lov hade dom behållt dom flesta låtarna på ENGELSKA vilket jag tycker var bra! :D 

Så just nu sitter jag och lyssnar på Under Pressure för jag har haft den på hjärnan så länge så kunde lika gärna lyssna på den. ;D . 

Nu ska jag snart iväg till stallet, inte alls peppad, lite nervös har inte varit där på tre veckor, ska antagligen få ha en häst som jag aldrig ridit eller varit inne hos förut, bara jag är lite barnslig jag går inte in till hästar som är tjuriga och sparkar i väggar och biter en, en princip sak jag har! 


Någon mer än jag som sett den? VAD TYCKTE DU ISF? :)

Peace Out And Take Care

19 November

Snabbt inlägg nu.
Ska snart sätta mig i bilen och åka in mot staden, är mycket mycket trött.. puuh
gå upp klockan 5 är inte riktigt min grej, men det får gå.:) om ca 5 min ska jag åka in, men först tänkte jag hinna med ett litet inlägg här och sen tänkte jag att jag skulle hinna ta en knäckemacka eller två. 
Det är konstigt tycker jag det är bara när jag går upp såhär TIIDIGT som jag blir hungrig, :S 

Hur som helst så hoppas jag på att teatern är nice och att jag kommer hem lite gladare. ;) 

Peace Out And Take Care

18 November!

Hej..
Jag skrev i mitt tidigare inlägg om att jag ska åka till sthlm i morgon med pappa och bror å se we will rock you. 
Det ska bli kul och så, men det hade kanske varit bra om pappa hörde av sig till mig också?
jag har hört genom mamma att min bror har sagt att vi ska ta båten i morgon bitti och att vi ska ta flyget hem på lördag, och så.. 
Men pappa har inte sagt något, tänk om jag nu skulle glömt bort att vi ska åka i morgon? Jag är så trött på att alltid behöva höra av mig till han!! 

Nog om det. I kväll blir det att ta det lugnt, kolla robinson gå och lägga sig i tid, och ja jag får väl ringa till fuck head om han inte har ringt mig innan också.. 
Blir så trött.. Ja jag vet inte hur dags jag måste vara i stan, hur dags båten går eller någonting, ville egentligen slagga i stan i natt. Men jag vill inte det längre för att han är så störd!  Usch nu känner jag att jag låter som en bortskämd otacksam unge, men så är faktiskt inte fallet. (läs isf tidigare inlägg) ;)
Jag bor faktiskt ca 20 min från stan inte så jätte mycket kanske, men man måste ändå vara ute i ganska god tid då för att hinna

Så vad tycker ni om föräldrar som skiter i sina barn eller bara hör av sig när dom vill ha hjälp med något? och när dom kanske ibland (väldigt sällan) får dåligt samvete? 



Haha fjortis bild. :D roligt var det iaf ;)

17 November!

Hallo. 
Trött jag kan bli på att inte få någon respekt.. 
Jag har nu gått och blivit sjuk, inte alls roligt men så blir det när man ska vara snäll och köra runt på sin bror som har halsfluss okej, det är jätte roligt att ha en syster som vill umgås, men jag kan ju inte bara komma dit för att hon vill det, jag ska ju faktiskt åka till sthlm på fredag och vill gärna vara frisk tills det och det vet hon.. 

En annan som inte tycks fatta att jag är sjuk är min "kära" pojkvän som tycker jag ska sluta ligga på soffan och kolla på film, jag kollade på film och sen frös jag så hoppade in en snabbis i duschen och pausade då, jag kom ut från duschen och han satt och spelade, han blev förbannad för att han ville ju faktiskt spela så han slog sönder kontrollen till xboxet och vem får skulden? jo jag såklart, sen "gjode han slut" vi får väl se hur seriöst det är för det brukar han göra varje gång han blir sur, och då ska jag gärna flytta på en gång, något störigt, kanske skulle söka en egen lägenhet? :) 

På Fredag åker jag pappa och min bror till sthlm, ska bli trevligt, vi ska se we will rock you. :) såg den i London och har ganska höga förväntningar på den nu måste jag säga, när jag såg den där så tänkte jag bara hoppas dom sätter upp den i sverige och 5 år senare så kom den hit. :) nice.. Det var dessutom en svensk som spelade rollen som vad han nu hette i London det var rätt coolt. =)



Nu ska jag snörvla vidare. :) Peace Out And Take Care



9 November

Hej alla glada eller något.;)

Idag har det inte hänt allt för mycket, suttit hemma och sen gått på en promenad med Platina och Jimmy.. 
I morgon ska jag äntligen få gå på massage, det ska bli så jävla skönt. :D Min rygg behöver verkligen det just nu.. 
Det blev ingen ridning för mig ikväll pga att min rygg antagligen skulle gått sönder helt då.. :P 

Hur som helst så ska jag köra iväg mamma till hennes kompis i morgon innan jag ska dit och sen på fredag så blir det att gå till min nya jobbcoach igen, så vi får hålla tummarna att han kan hjälpa mig att hitta ett jobb.. ;)


Ikväll blir det att kolla på tv

Har ni förresten tänkt på en lite lustig sak? 
Det är väldigt mycket gotlänningar med på tv just nu
Olle i idol
Emanuel i paradise hotel
Danne i robinson.


Det är rätt roligt egentligen, mamma var dessutom tillsammans med Emanuels pappa förut så det känns faktiskt lite konstigt att se han på tv, okej det var typ hundra år sen och jag har inte pratat med killen sen dess men ändå. xD. 

Peace Out And Take Care




Life is good? :S

Haft riktig bloggtorka på något vis, vet inte varför egentligen? Men det händer inte så mycket, och desto mindre har man att skriva om... 

Tisdags var det ridning, fick ha samma skit häst igen, sa då ifrån och bad om att få ha en annan då jag tycker den jag hade var för stor och klumpig, vad jag får för svar då är att det inte finns någon annan som jag skulle kunna rida på? sen kom hon på en häst, som hon sa att hon skriver upp mig på nästa gång och efter det får jag reda på att den hästen är ÄNNU STÖRRE! vad tänkte hon med då?

Hur som helst så har jag fortfarande ont i öronen, och har tappat matlusten totalt, jag har också ont i min visdomstand och nu så har jag fått ont i ryggen också, när jag får ont på ett ställe så brakar hela kroppen direkt, vilket är jobbigt, samma när jag är sjuk/förkyld då blir jag verkligen SJUK! lite jobbigt ibland. 

Så vad händer idag? gissa - jag sitter och väntar på Jimmy, ovanligt va? han drog till hemse och kommer hem kl 8 ikväll, så om det är någon som har någon ide om vad man kan göra när man är pank och sitter hemma helt själv? hör av dig till mig. ;D


Peace Out And Take Care

ÖRON!

Hej igen. 
Var som sagt förbi vårdcentralen idag, och väldigt otrevlig personal har dom... 
Det började med att jag fick sitta och vänta och vänta och vänta, och när min läkare då tillslut kom, så presenterade han sig inte, har ingen aning om vad snubben hette? 

Han kollade i öronen och tyckte jag var du som har använt topz eftersom att jag har exem i öronen, klart jag fattar att det är dumt men det kliade ju som FAN!
Han kollade i örat, hittade ingenting, vi gick in i ett annat rum, han hittade inget, han bytte grej och såg att det var ju inget fel på mina öron!? men för fan det gör ju ONT!

Han kollade igen och upptäckte då att jag har vätska bakom trumhinnan och ja precis som det låter så gör det riktigt jävla ONT! Han vägrade att ge mig någon form av hjälp att bli av med detta, det jag fick veta var då att jag skulle använda nässpray!?  och om det inte har blivit bättre om 3 veckor så skulle jag ringa igen
MY ASS! 

Pappa ska ringa min vanliga öronläkare i morgon och se när han är här nästa gån, hoppas såklart på snart! :) 
så 250:- för att han skulle säga att jag har vätska bakom trumhinnan och inte ge mig något för det.. billigt och bra. ;)



1 November

Min helg som skulle bli så bra, den blev skit.. 

Mina öron har krånglat hela tiden och det har gjort så ont så att jag bara skulle vilja skrika rätt ut.. 
Min öronläkare som jag brukar gå till bor i Norrköping och är här på gotland ca 1 gång i månaden, vilket jag såklart missar varje gång ungefär.. Så idag har jag ringt till vårdcentralen så jag har fått en tid dit
bara det att läkaren jag har där är ett riktigt freak och kan förmodligen ingenting om detta.. 
Eller okej han kan ingenting om något så det var ju bra med den saken.. 

Så nu ska jag kasta mig in i duschen och fixa mig iordning och sen blir det till visby och vårdcentralen, great. ;D..
Fick frågan typ 1000 ggr om jag inte var förkyld.. och svaret är NEJ jag är inte förkyld, det blir jag typ max 3 gånger om året peppar peppar. ;)

Peace Out And Take Care

RSS 2.0