30 JUNI!

Hundra år sen jag uppdaterade IGEN! det här går bra ;) Hatar verkligen att inte ha något Internet hemma men får uppdatera när jag kan, Nu är det bara 8dagar kvar tills jag får mitt internet ju =).. Ska bli skönt.. 


Det har inte hänt sådär jätte mycket heller Jimmys bror har varit på Gotland han åkte hem idag, Det blev att fira lite midsommar och lite annat smått och gott, men inget sådär jätte intressant, nu är det bara 21 dagar kvar tills vi ska åka till P!NK ska bli nice.... 

NU kan jag inte skriva något mer för tillfället för batteriet på datorn håller på att lägga av

Peace Out And Take Care

21 JUNI

Nu var det jätte länge sen jag uppdaterade igen, jobbigt att inte ha något internet hemma. :(.. Det kommer typ den 8juli eller senast då iaf, så det är ett tag kvar.. 

Idag fyller man ju 20 vet inte om det känns bra eller dåligt men nu så får man ju iaf gå på bolaget själv, det är väl det enda positiva med det hela, dagen har inte varit jätte rolig men den har varit helt OKej iaf.. Har fått bra presenter eller det mesta har varit pengar som jag ska ha med mig till göteborg när vi åker dit, så det var väl inte något som var sådär jätte roligt egentligen, kanske biljetten till P!NK då förståss... 

I morgon ska jag in till stan på möte och på onsdag så ska jag åka hem till pappa för att han ska fira mig då.. Jaa och ikväll verkar det inte som att det händer något heller, skulle träffa en "kompis" men får inget svar så det verkar inte bli så.. Nog om det... 

Nu ska jag snart gå in till oss igen, det får väl bli att slänga på en kass film eller något?

Peace Out And Take Care

14 JUNI

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade något alls här, men det är så att Jimmys bror var den som hade internet hemma vid oss och utan att säga till så har han sagt upp det så nu måste jag starta ett nytt abonemang (bra för mig för då får vi tv och telefon på köpet) Och det tar ungefär 3 veckor, eller det har gjort det förut iaf, jag får hoppas att med lite tur så kanske det inte tar så lång tid.. Det är lite svårt att söka jobb och sånt om man inte har någon dator,

Just nu sitter jag hemma vid mamma så det är därför jag har dator nu, och desutom är det ganska tråkigt att sitta hemma när man inte har något alls att göra...

Igår hade jag studentmottagning, jag fick min efterlängtade KAMERA den var fin och lätt att förstå sig på. :) Sen fick jag en badenbaden stol mycket bekväm att sitta i, fick en jätte fin pall också och parfymer, jag fick 2000kr som jag ska spara tills vi åker iväg, MYCKET BRA DAG!

En annan väldigt bra sak var att jag fick tillbaka min borttappade plånbok idag, det är bara att säga tack till hamnplan som lämnade in den till Polisen. :)

Om en vecka fyller jag 20år, och vet ni vad?? JAG HAR INTE EN ANING OM VAD SOM HÄNDER DÅ OCH DET SUGER..

Här var en ganska lång uppdatering om vad som hänt senaste tiden, vet inte när jag har tillgång till en data igen, men då kommer det en ny!

10 JUNI!

Igår var jag inne i stan vid mamma, mycket trevligt.
Vi var nere på stan för att hon hade fått pengar av Jimmy (inte min Jimmy) så hon skulle handla lite underkläder och så skulle hon köpa ett par skor. :) 

Vi var inne på Lindex och kollade underkläder ganska länge, jag hittade en snygg bikini överdel i MIN storlek för en gångs skull, fattar ni vilken grej? När hittade jag en bikini överdel eller bh i MIN storlek senast?? Typ hundra år sedan, det är nästan fullt omöjligt... Men nu hittade jag det iaf =)

Efter vi varit nere på stan så åkte vi och åt mat och sen så åkte vi hem till stora syster en stund, mamma tog med ett av hennes barn hem och jag åkte tillbaka till syster igen för min bror var där, han skulle få walkie talkie av mig för att lämna det till pappa eftersom jag inte orkade vänta i stan tills han slutade.. 
Men jag blev bjuden på mat och trevligt sällskap så tyckte jag att jag lika gärna kunde stanna kvar och det var trevligt  Spelade lite nintendo wii sen rann tiden iväg och jag åkte hem 
Så gårdagen var egentligen en ganska så bra dag =)
Min BIKINI! :D

8 JUNI

Idag har jag bara haft en allmänt skit tråkig dag, det har verkligen inte hänt något speciellt och jag var verkligen riktigt rastlös....
Jag hoppades på att jag skulle komma på något klokt att göra, det ända jag kom på var att städa så det gjorde jag lite, men hann inte så långt innan Jimmy kom hem igen...... BORING!

I morgon ska jag iaf åka in till stan och umgås lite med mamma, hon tyckte inte att jag skulle behöva sitta hemma helt själv, så det ska jag göra i morgon =)....

På Söndag ska jag ha studentmottagning här, hoppas jag får en kamera av min far då, jag tycker absolut att det är på tiden att jag ska få det nu, så jag också kan ta några normala bilder ibland, sen får vi se hur det går med att ta bilder i så fall, men antagligen kommer det bli mer bilder då än vad det är nu =)

Ikväll ska jag bara vara hemma eftersom det inte finns så mycket annat att göra och käka CHIPS OCH DIPP haha lite måste man ju få tröstäta ibland har jag inte rätt? :)

later,

Nu var alla måsten avklarade eller nästan alla, och inte känner jag mig ett dugg bättre för det, vad fan gör man med livet nu? Det har ju tydligen precis börjat. 

Känner mig faktiskt lite kluven, Jag vill faktiskt ha en rolig sommar... Och det hoppas jag att jag får också =)..
Det som man väntat och längtat efter försvann ju lika fort igen, det var mycket jag såg fram emot, men nu är det inget speciellt. Göteborgs resan känns ganska långt bort, och det andra också för jag börjar bli en aning rastlös av att bara sitta hemma också, fast att jag var inne i stan idag.. Blir inte mycket bättre av att jag inte har speciellt mycket pengar just nu så jag måste verkligen prioritera vad jag ska göra eftersom jag varken har busskort eller pengar till bensinen. 

Hoppas mina skattepengar kommer in SNART! då kommer jag att ha en liten aning mer pengar iaf =).
Nej nu ska jag inte sitta här och deppa, kan det vara det dåliga vädret som får mig på såna konstiga tankar kanske? :P

Peace Out And Take Care

7JUNI!

Idag ska jag åka in till stan, där ska jag skriva in mig på Arbetsförmedlingen sen så blir det att kolla ifall polisen har fått in min plånbok vilket dom antagligen inte har för då borde dom väl typ ha ringt mig eller något. 

Efter det så blir det skatteverket och göra en adress ändring så jag får min post hit någon gång. Och Sen så ska jag åka till Dalhem och hämta det sakerna som var mina som var på studentvagnen :). Och såklart ska jag försöka att komma ihåg att hämta ut mitt bankomatkort idag innan vi åker från stan.. 

Nu ska jag bara fixa iordning mig lite och sen blir det direkt in till stan

Peace Out And Take Care





5 JUNI

STUDENTEN var skit roligt.. Hela klassen var på G och allt var bara bra helt enkelt.
Full och Glad KEXCHOKLAD blev man också haha, men det var nog det som var lite meningen också =)

Nästa söndag ska jag ha studentmottagning här och så fyller jag SNART 20!! Jippiiii ;).
Så det blir typ två kalas efter sig, typ med en veckas mellanrum bara men det är ju nice =) och jag hoppas jag kan få bli lite rik, fast måste ju spara pengar tills vi ska åka till Göteborg också..


Vad som händer med livet framöver det återstår att se, inte är det något mer pluggande som står på schemat just nu i alla fall. :P

3 JUNI

BARA FÖR ATT JAG TAR STUDENTEN IDAG, inte peppad än men det kommer nog snart. :) <3

1 JUNI

Jag sitter nu här och käkar knäckemacka.  Jag kom fram till att jag säkert lika gärna kan äta upp hela paketet på en gång då det ändå inte mättar ett skit xD..

ja ljust bröd är ju inte mättsamt, då borde ljust knäckebröd ingå där också, onödigt vetande... 
kom fram till att jag nog inte ska äta upp hela paketet för jag ska nog gå och lägga mig istället.. 

detta var nog det mest flummiga inlägget jag skrivit på länge, men mina tankar är rätt flippade ibland :) och det är jävligt great

RSS 2.0