31 December!

Hej alla fina läsare! :)

Det blev inget inlägg här igår, det blev så sent när alla gäster hade gått och allt sånt.. 

Jaha så idag är det nyårsafton, den är inte allt för planerad från min sida, Det verkade inte vara så många här som faktiskt hade planerat sin nyårsafton. 

Men som det ser ut just nu så blir det såklart att fixa sig i ordning och sen ska jag och Jimmy käka middag.:) 
Sen kommer det troligtvis folk hit, så då blir det att dricka lite och så, Sen så blir det antagligen bussen in till stan vid 23.10 och då är vi förmodligen i stan ca 23.35. Om vi inte tar bussen som går vid 8 vill säga, det är inte så stort utbud av bussar på Gotland. Sen blir det hamnen och sist så blir det antagligen att gå ut på munken.:) NICE! 
Sen ska vi sova vid mamma i natt för dom skulle sova borta.. =) 

Så får hoppas att det blir så och ska försöka ta massor med bilder.... eller?`Jag hatar att ta kort men lite bilder vill man ju ha ändå... 

Och sist men inte minst nu så har Jimmy lovat mig att fixa en ny (snyggare) design till mig nästa år någon gång. ska bli jätte nice att få en ny. :D så tack till han för det!!

Gott Nytt År Till Er Alla..

Peace Out And Take Care

30 December!

Hej Sötnosar. :)

Blir ett litet snabbt inlägg här nu. Eftersom att min kära bil är trasig så ska jag om 1½ h ta bussen till stan puuhh ;)
Kanske låter lite bortskämd nu men jag gillar verkligen INTE att åka buss.. 
Ska då till mamma och träffa henne en stund. Ska vara kattvakt när dom åker utomlands så hon ville gå igenom lite innan. Men hallå det är en katt hur svårt kan det vara? ;) 


Vill också passa på att säga Grattis här till min Jimmy som fyller 24 år idag.:)

Nu ska jag fixa mig i ordning lite, och ge hundarna mat och ta ut dom, ska gå på bolaget idag också måste man ju hinna med när det antagligen är stängt i morgon? 


Jimmy Och Min lilla Platina :) Nu var jag snäll haha!

Svarar på alla söta kommentarer senare. Peace Out And Take Care

29 December!

Blev visst en LÅNG blogg paus. 

Vet inte riktigt vad det var som hände? 
Men nu är jag väl typ back on track again ;). 

Så I Jul har jag inte gjort allt för mycket, tycker faktiskt att det är en ganska deprimerande tid. 
Fråga mig inte varför, det har varit likadant sen jag var ganska så liten!

I Julklapp så fick jag presentkort på wisbyströvet på ungefär 1200 som jag typ har gjort av med på julrean. iofs inte så mycket snygga kläder, men jaa idag får man inte så mycket för dom pengarna tyvärr. 

I morgon fyller min kära Jimmy 24år :) Så då blir det att baka tårta och fixa innan det kommer gäster och så ska han in till stan och ha samhällstjänst på återvinningen igen. tråkigt. :(
Och på Nyår vet jag ännu inte vad som händer, men antar att det blir fest om vi lyckas fixa någon som kan köra, ja annars så blir det ju tyvärr bara att sitta hemma. :( 

Vad ska ni göra på Nyår? :)


Sen till det lite mer tråkiga! Min bil har gått sönder igen! :'( Denna gången är det typ skroten som gäller för den, det har redan blivit för dyrt att laga på den tyvärr. Vad gör man liksom? :/ 

Peace Out And Take Care

RSS 2.0