Crazy

Igår så fyllde söta Max 9 år så då var vi där och åt tårta, tror att han blev ganska nöjd med sina presenter från oss också :)

Mysigt mysigt, vi fick låna grannes bil också så då fick vi hem en storhandel och lite smått och gott.. Skönt att äntligen ha det gjort så jäkla tråkigt att storhandla ju..hehe.. 

Idag har jag inte gjort sådär jätte mycket, bara suttit hemma och glott vid datorn och tagit det lugnt, har fortfarande problem med kramp i min fot, vet inte vad jag ska göra åt det faktiskt, blir det inte bättre till nästa vecka får jag väl gå och kolla upp det eller något, men jag slipper helst, satt och masserade den med tigerbalsam igår kväll då blev det lite bättre iaf.. :P 

Så vad händer ikväll då?, Det blir först att vänta på att Jimmy ska komma hem, han är hemma vid 7 tiden, sen blir det att laga kvällsmat och sen ska vi såklart Kolla på IDOL! Olle är ju med ikväll så det kan man bara inte missa.:)

Så alla där ute får se till att rösta på OLLE ikvällens idol. =)

Peace Out And Take Care

Jälva Skit dag, skit bil, skit skit skit!!

Nu är jag riktigt jävla arg, argare än vad jag var i fredags!!

Jag skulle äntligen få göra något jag tycker är roligt (åka till stallet) men eftersom att min bil har startat som den ska nu i 2 dagar så brydde jag mig inte om att åka till mamma och hämta hennes bil, Hur som haver så startade den inte alls nu, utan den var verkligen STEN JÄVLA DÖD! och hallå, sist den var på lagning så kostade det 6000:- bilen är köpt för 5000:- från början så jaa jag har lagat den för mer än vad den kostade från början, dessutom precis när jag fick den så fick vi laga den för 1500:- sen har den ju varit på lagning igen, och bytt däck och skit på den!

Det som är mest pinsamt är att jag inte ens har betalat något på dom där 6000:- som den kostade, grannen har betalat det så länge, jag menar hallå pappa du är fucking rik, han är nu på kreta, i början av året ska han och hela hans gulliga familj åka till fjällen och hyra skidor och allt vad det nu heter, och så kan han inte ens vara gullig att iaf hjälpa till lite när det handlar om denna jävla bil! Dessutom har jag jobbat av dom här jävla ridlektonerna nu hur länge som helst, så kan jag inte ens ta mig till dom när dom är det känns inte så jävla roligt kanske!!

Nu är det bara 10 ridlektioner kvar, jag har missat 2 st vilket inte känns okej med tanke på hur mycket jag faktiskt har fått kämpa för att få dom!! 

Peace Out And Take Care

28 September

Jaa vad händer?

Varit riktigt dålig på uppdatering i helgen också, som jag skrev i inlägget innan fick vi inte in våra pengar som vi skulle få i fredags, men Jimmys moorsa var så desperat att vi skulle komma så vi fick låna lite pengar av henne och lite pengar av min kära mor så det bar av till kalmar ändå, det var inte sådär jätte kul där måste jag ju erkänna,
Men kanske var det bättre än att sitta hemma och glo? Det vet jag inte.. 

Men vi gjorde inte så jätte mycket egentligen, det var väl mest att gå, gå, gå, gå och gå, gå och sen gå lite mer, och sen sitta ner och uggla och bli alldeles för varm, Hur som helst så var det faktiskt ganska skönt när vi äntligen satt på båten påväg hem igen.. :) 

Så nu är jag hemma igen, och lite uppdatering blir det ju nu också, så det är ju bra.:) 

Ikväll ska jag iväg till stallet igen och rida Afaz, ska bli roligt, bara det att jag har så konstigt i foten, så fort jag trampar på den så får jag kramp i foten, lyfter jag upp den igen försvinner det, och ju mer jag går på den ju mer kramp får jag, vet därför inte riktigt hur jag ska klara av ridningen ikväll heller, men jag är ju så envis så det kommer att gå.;) Hehe.. 

Nej nu blir det nog att kasta på en film eller något och vänta på att kl ska bli 3. 

Jag på båten, gnäll nu inte för att jag ser ut som en mupp. xD det var ju en bild iaf haha. 
Peace Out And Take Care

Fucking jävla kärring!

Jag är så JÄVLA ARG!

Och det är fan inte ofta jag är så här jävla irriterad, men hallå vi fixade allt i måndags, pengarna borde ha kommit i onsdags, och vi ringer idag och frågar vart dom är så får vi ett "nej jag har glömt att sätta in dom" och det betyder att vi inte får pengar förän på tisdag!! ALLTSÅ VAD ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA SKIT?!

Vi skulle åkt till Kalmar idag också, men det gick ju och sket sig, inte för att jag bryr mig speciellt mycket om just den biten, men jag vill ha in mina PENGAR! IDAG.. Det fanns ju en liten mening med varför vi fixade allt i måndags. Men men, Sånt är livet och det kommer antagligen aldrig att bli bättre heller! 

Peace Out And Take Care

22 September

Hallå där.. 

Igår var jag på ridningen för först gången för denna terminen, det gick väl helt okej tycker jag, kanske inte den bästa gången men det var ju faktiskt länge sedan sist, känns ganska skönt att den har kommit igång igen faktiskt. =)
Känns skönt att veta att jag kommer få ha min lilla Afaz denna terminen också.. min lilla ängel eller något.

Kul att dom tycker att jag rider han bra iaf.. 



Och idag var jag inne i stan väldigt tidigt lämnade ifrån mig mitt cv och så har jag varit och handlat vid mamma och allt vad det nu heter, sen har jag varit på bolaget och på clas ohlsson eller vad det nu heter åt henne, så snäll är jag. =) men jag får ju faktiskt låna hennes bil

Nej nu ska jag fortsätta att lyssna igenom massa gamla skivor som jag har hittat sen jag var i tonåren ganska roligt faktiskt, Peace Out And Take Care

Chilinötter

Helt sjukt vad jag är sugen på chilinötter, vet inte ens varför jag kom att tänka på det för några dagar sen?:P
är iaf fortfarande sugen på det. Men vi får ju inte pengar förrän typ på Fredag så det blir inga chilinötter förrän då.

Tänk er en iskall burkcola och chilinötter erkänn ni hade också tyckt att det var skitgott? ;) burkcola just för att det blir sådär mycket kolsyra och den brukar bli sådär riktigt kall. :D 

Jaa okej jag vet att jag är lite flummig just nu. 


Peace Out And Take Care

19 September

Har inte uppdaterat något under helgen ser jag. ;)

Fredag
Åkte hem till syster och umgicks med henne, vi var nere på JODA bar och åt tacos, och sen åkte vi hem till henne igen och såg på idol, sen yrde vi runt lite på stan och kollade runt lite och sånt, sen satt vi och snackade lite skit. :)

Lördag
Upp tidigt för att åka in till stan med bilen som jag lånade av mamma, åkte och hämtade upp syster och sen åkte vi och hämtade upp mamma för att åka till våran andra syster och umgås lite, sen åkte vi förbi öb för att mormor har fått för sig att tuggumina är billigare där vilket dom typ inte är egentligen då det kostar bensinpengar att åka dit. 
Sen fick jag lördagsgodis av mamma, sen så åkte jag hem och slocknade en stund till 

Söndag
Idag har det än så länge inte hänt så mycket, det är ju val idag så jimmy är iväg och röstar, sitter och väntar på att han ska komma hem igen så att vi kan åka iväg och fixa kablarna hemma vid farsan så vi kan tjäna lite pengar, för på fredag drar vi till Kalmar och hälsar på hans mamma och mormor. :) 

Så har jag återigen hittat ett par skor som jag är sugen på :) 


400:- på skokanonen. 
Vad tycks? 

Peace Out And Take Care

15 September!

Idag är jag så jävla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen egentligen..
Men jag vaknade sent, sov middag en stund men är ändå inte pigg, fast det kanske inte är så konstigt när man tänker tillbaka på gårdagen..
Så ikväll ska jag ha en sån där skön hemma kväll där jag bara ligger och glassar i soffan, Jimmy var i stan förut och köpte choklad, cola och ostbågar som jag ska mumsa på ikväll. :)

Det går ju tv program från kl 20-23 ikväll.. 

Först

Sen

Och sist

Okej det här sista programmet är så barnsligt så man kan DÖ! men eftersom att det iaf är någonting att titta på så får det väl duga, brukar tänka så ibland, finns det inget annat att se så får vissa program duga.. 

Så det var allt för mig idag. Lite tråkigt inlägg kanske. 
Peace Out And Take Care


Att vara barnvakt är inte alltid kul!

Sitter nu hemma vid min pappa och är branvakt, denna dagen har inte varit speciellt rolig om man säger så..

Min dag började ju väldigt fint och sånt. ;)

04.45 klockan ringer första gången
04.55 Jag gör allt för att inte somna om igen
05.00 Jag går upp klär på mig, borstar tänderna, och fixar håret och allt såntdär
05.15 Jag undrar varför jag gick upp så tidigt när jag ändå inte tänkte göra sådan ansträning för att åka till stan
05.35 jag går ut till bilen för att försöka få igång den med  tanke på att min startmotor är nästan helt slut.
05.45 jag börja min "Bilresa" in till stan.
06.05 Jag är framme i stan och får instruktioner av pappa om hur dagen ser ut och bla bla bla..
06.40 väcker barnen, Petter är en liten äckel unge som jag har lust att strypa då han inte lyssnar på mig för 5 öre.
07.40 Jag åker iväg mot skola med ungarna.
08.15 jag är äntligen klar med mina "banvaktsuppgifter" åker då hem till mamma..

15.30 Dags att åka och hämta Petter på förskolan, ska vara hos min öronläkaren kl 16.15, petter tar en evighet på sig för att packa ihop och allt såntdär, när han väl är färdig och vi satt oss i bilen säger han att han är bajsnödig, jag ber han att hålla sig  en liten stund till
15.47 vi är framme vid stinas fritids och jag känner paniken för att jag inte ska hinna till läkaren i tid, petter säger också att han inte vet om han har bajsat på sig eller inte,
16.05 påväg från fritids och hem till dom igen för att sen lämna dom till min bror som ska vara barnvakt tills jag är färdig, springer fort in för att hämta pengar och sen så drar jag min väg

16.10 försöker jag få igång min bil då jag tröttnat på volvon, den startar ganska fort och jag är framme vid läkarn 16.15 skillat va? ;)

Härlig dag va? not, Nu sitter jag här en liten stund ska snart gå och se om det går något på tv, pappa och annica kommer hem inatt kl 00.30, och då blir det hem för min del, och vet ni vad jag får för allt besvär?
350:- Så uselt betalt har jag aldrig varit med om ever, so what att det är mina syskon? jag har ändå jobbat!!

ett ganska långt inlägg men det skiter jag i, en lång dag var det ju också
Peace Out And Take Care

Telia suger!

Jag hatar TELIA så fucking mycket just nu.. Eller ja typ alltid, det är typ krångel med dom hela tiden och det stör mig... förra månaden fick vi en räkning på 690:- ?? 
Där dom hade gjort fel från första början eftersom det inte har funkat alls som det ska.. 
Vi därför bara få en räkning på 50:- denna månaden, och vad fick vi? en räkning på 400:- vad är det här?

Telia skärp till er för i helvete eller förlora MÅNGA kunder!! Eller ja jag funderar på att säga upp skiten!! 

Peace Out And Take Care

Hårfärg

Så nu har jag avklarat det där med att färga håret, tog mod till mig igår att kasta i en mörk hårfärg.. 


Före


Efter



Och ja jag vet att håret är lila, och jag vet att förmodligen alla kommer säga hur mycket snyggare mitt hår var innan, men tänk på att på den första bilden så har jag ju inte massa efterbehandling och sånt i och så är det ju precis "urtvättat" och jag var väldigt irriterad när Jimmy tog den för att det var lila och att färgen inte hade tagit på alla ställen. Så kommentarer om att sånt behöver jag inte håll det för er själv isf för jag vet det redan. :P 

Har också köpt en ny hårfärg som jag ska slänga i håret någon dag som förhoppningsvis inte är lila. 

Peace Out And Take Care

7 September

Sitter här igen och kollar in i datorskärmen. :P 

Jag har lite beslutsångest om man säger så, som jag visade häromdagen så har jag världens fulaste utväxt, antingen så låter jag den vara så och sparar ut min hårfärg på det sättet, eller så lägger jag i en mörkare färg i håret och låter det se lite bättre ut och att man inte märker av utväxten lika mycket? :O 

Som sagt lite beslutsångest, jag köpte en mörk färg igår, men jag är inte säker på om jag ska använda den eller inte? annars skulle min syster köpa den av mig. :S 


VS.

Nu är bilderna inte jätte bra, men jag har iaf samma frisyr på båda bilderna. 

Och den hårfärgen har jag köpt för att det är rött i (så att det inte blir grönt) och för att den är mörk eftersom det inte biter speciellt bra på ljust hår.. 

Peace Out And Take Care

6 September!

Jag lovade typ för 100år sen att jag skulle fixa med en ny blogg design, har inte haft några idéer alls.. Men nu äntligen har det börjat hända någonting här iaf. =) den är inte färdig ännu men ska väl fortsätta att fixa till lite bättre senare idag/kväll..
Vad tycks so far?

Klockan blev så mycket för mig som inte är van vid att gå upp tidigt så strax innan 01.00 kom man i säng igår, och upp halv 8 nu, puuhh jobbigt var det att komma upp, men nu är jag ju uppe iaf, känner mig lite stolt över mig själv nu. ;) 

Idag ska jag ju till min jobbcoach. Hoppas på att det ska gå smärtfritt men det tror jag nog inte att det ska vara så stora problem.

Nej om man skulle knäppa på tv:n lite och göra sig i ordning, ska åka om ca 40 min så det kan nog behövas :)
Peace Out And Take Care

Ful hårfärg..

Nu börjar jag bli deprimerad över hur mitt hår ser ut måste jag säga. :/ jaa ni ser den vackra utväxten som jag har, och jag ska inte säga att det är någons fel att jag har det så, utan att jag helt enkelt bara har tröttnat på att färga håret och vill spara ut mitt eget hår..
Fast snyggt det har jag aldrig sagt att det är.. 
Så fort jag får råd så ska jag slinga håret i min "riktiga" hårfärg också så jag slipper se ut såhär i håret haha, men det dröjer nog ett tag till tyvärr.

Syns tack och lov inte riktigt lika mycket här. :))

5 September

Nu har jag haft dålig uppdatering igen känner jag, men min kära laptop har fått virus som typ inte går att få bort så måste lägga över alla sakerna på denna datorn så att jag kan installera om windows på den, jobbigt värre, därför har det blivit dålig uppdatering för jag gillar inte att sitta vid denna datorn speciellt mycket, vet inte varför, men det är liksom skönare att  kunna sitta var man vill på något vis. 

Hur som helst så har helgen varit väldigt lugn, inte hänt alls så jätte mycket, kollat lite på tv, var inne i stan en sväng igår, det blir en sväng till stan idag också för att måla färdigt altanen hemma vid min farsa, och så ska jag vänta på att Jimmy ska komma in så att vi kan åka någon gång, vi ska väl åka runt 2 halv 3 tiden eller något.. 


Har i helgen också fastnat för båtolyckan "Estonia" , så har suttit och kollat på massa olika dokumentärer och sånt om den, vet inte varför egentligen? bara halkade in på en sida om den och började tycka att det var intressant för det var samma bolag som startat den som hade "gotlandslinjen" som gick här förr, och så var jag ju bara 4 år när båten sjönk så jag har aldrig riktigt fattat varför den gjorde det förut, men nu vet jag det. :)) duktiga lilla jag! 



Peace Out And Take Care

2 September

Alltså tiden den går så jävla fort, fast att jag bara sitter och gör ingenting på dagarna...
det är liksom redan 2 september idag, och det betyder att det snart är höst. Eller det kanske redan är höst?
Hur som helst så tycker jag att denna sommaren har sugit rent vädermesigt, ska inte säga att det inte har varit tillräckligt varmt för det har det ju varit den tiden som det varit sol ute, men resten av tiden så har det varit ganska mulet och grått..

Jaha så vad händer för min del idag då? jag har ingen aning om det faktiskt, det får väl bli att kolla på Oc och käka lite bullar igen, jag gör ju inte så mycket vettigt på dagarna om man säger så, ibland är det jätte skönt att inte göra något, ibland suger det stenhårt att inte ha något att göra..

På måndag ska jag få min jobbcoach. Eller jag ska till henne för att skriva in mig och allt vad det nu heter, så sen efter det så kommer jag att ha lite att göra iaf, hoppas att man får något jobb och allt det där, för det tycker jag faktiskt att jag behöver nu.=) 

Nej nu känner jag att detta inlägg blivit lite långt, kanske att jag klickar iväg ett inlägg senare idag det återstår att se :)

Peace Out And Take Care


Platina sitter fint. =)

RSS 2.0