Måndag

Lugn och skön kväll ikväll, väntar på att Jimmy ♥ ska komma in igen så att vi kan knäppa på en film, håller på att tvätta också och det går ju sådär super bra, gillar inte att gå ner i källaren när det är så mörkt ute mörkrädd? ja tyvärr haha.. 

Har fixat lite musik nu, så jag ska försöka att få in dom på telefonen i morgon, orkar nog inte göra det ikväll faktiskt, Måste först lägga över dom på Jimmys telefon för att sen skicka över dom till min telefon med blåtand, då sladden inte fungerar till min telefon av någon konstig anledning. =S

sen blir det till att packa ihop sakerna som jag ska ha med mig, ska inte ha med mig så mycket hade jag tänkt mig.. =) för shopping blir det ju i GÖTEBORG! och Ullared. haha.. :D men nåt hittar man säkert. 

Jag börjar bli trött nu också, vet inte varför men jag har varit trött och haft typ lite ont i huvudet hela dagen, var iaf duktig och var på arbetsfömedlingen och unga vuxna idag och lämnade in mina "sökta" jobb för denna månaden, gud vad duktig jag är som har sökt 8 jobb denna månad med, till nästa gång jag ska söka jobb så ska jag göra det på riktigt med CV och personligt brev vilket jag inte fått tummen ur arslet att skriva ännu, 
MY BAD haha.. 



Kommentarer
Postat av: Girly

Var jätte trevligt:)

Du är duktig du natti natt Girly

2010-07-20 @ 00:11:40
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Nathalie

firar inte det på nåt speciellt sätt faktiskt ;O har haft lite ont i magen idag o sånt, u know time för girlsweek.. :(

2010-07-20 @ 00:30:12
URL: http://naaaathaaaliie.blogg.se/
Postat av: Lizette

SV: det går helt okej faktiskt :)

2010-07-20 @ 10:44:31
URL: http://slaveformyownbullets.blogg.se/
Postat av: Virginia

Sv: Joo jag lånade syrrans Epilator *stavning? Så det var jag sysselsatt med hela kvällen. Gjorde ett litet videoklipp så kanske att jag lägger ut det klippet sen haha!

2010-07-20 @ 11:10:09
URL: http://viggin.blogg.se/
Postat av: Virginia

Sv: ja eller hur! Men det gjorde inte så ont som jag trodde. Tror man vänjer sig efter ett tag. Men läskigt var det haha!

2010-07-20 @ 11:38:29
URL: http://viggin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0